Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nedokážeš NIČ! Herec Kemka naložil premiérovi Igorovi Matovičovi: VIDEO spred 8 rokov hitom internetu!

Herec Juraj Kemka naložil premiérovi Igorovi Matovičovi. Zobraziť galériu (5)
Herec Juraj Kemka naložil premiérovi Igorovi Matovičovi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Politika je medzi Slovákmi často prepieranou témou a jej predstavitelia majú veľa prívržencov, ale aj dosť odporcov. Aktuálne najvýraznejšou postavou je bez pochýb samotný premiér Igor Matovič (47). No a práve v súvislosti s ním začalo po internete kolovať video spred 8 rokov. Poriadne mu v ňom naložil herec Juraj Kemka (45)!

Premiér Igor Matovič prebral vládu v neľahkom období. Na Slovensku a všade vo svete už zúrila pandémia koronavírusu, ktorá aktuálne udrela v druhej vlne. Okrem bežných politických záležitostí tak musí riešiť aj preventívne opatrenia, ktoré by mali spomaliť alebo v ideálnom prípade úplne zastaviť šírenie zákerného vírusu. 

Tie však často nie sú úplne najšťastnejšie, a tak na premiéra začínajú mať ťažké srdce aj tí, ktorí mu v začiatkoch jeho vlády fandili. Niet preto divu, že sa aktuálne internetom začalo šíriť video spred 8 rokov. A pomaly sa z neho stáva hit. Herec Juraj Kemka v ňom totiž politikovi poriadne nakladá. Aj keď teda nie priamo jemu...

Nedokážeš NIČ! Herec Kemka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ide totiž o zábery z kedysi obľúbenej šou Partička. Dvojica v zložení Juraj Kemka a Robo Jakab, hádajú mená, ktoré majú napísané na papieri prilepenom na čele. Druhý zo spomínaných tam mal uvedené „Igor Matovič“. No a jeho kolega mal za úlohu, ho svojimi odpoveďami naviesť na identifikáciu tohto mena. 

Nedokážeš NIČ! Herec Kemka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Celé to nabralo grády, keď sa Jakab opýtal či niečo dokáže. „Nedokážeš nič! Nič si nedokázal, len sa presúšaš s tým zemitým pred kamerami. Vybavené šlus!“ zahlásil Kemka, čím narážal na Matovičove večné spory s Alojzom Hlinom. Celé to už len zaklincoval odpoveďou na ďalšiu otázku: „A prečo ma pozerajú ľudia, keď nič nedokážem?“ „Lebo ľudia sú sprostí!“ odznie vo videu.

Video po ôsmich rokoch vytiahla facebooková stránka Absurdity z reality a za pár dní má viac ako 9-tisíc lajkov, takmer 300-komentárov a 20-tisíc zdieľaní. „Neviem, kedy naposledy som plakal od smiechu,“ píše istý Roman. „Nemám rád Kemku, ale toto je top videjko,“ pridal sa Lukáš a ďalší z komentujúcich by prijal viac takýchto scén. „Výborné, takto to funguje vo vyspelých štátoch. Kritika politiky formou satiry. Kľudne by som to zaradil na koniec večerných správ!“

Viac o téme: Igor MatovičJuraj Kemka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu