Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Svadba s o 16 rokov mladšou a dieťa na ceste: Aha, ako to začalo medzi slovenskými hercami!

Robo Jakab Zobraziť galériu (7)
Robo Jakab (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Stretli sa pri práci a preskočila iskra! Hercovi Robovi Jakabovi a jeho Aničke neprekážal ani 16-ročný rozdiel a 4 roky po tom, čo sa dali dokopy, sú z nich už manželia a očakávajú prvého spoločného potomka.

Róbert Jakab sa narodil 23. júla 1976 v Nitre. Navštevoval strednú elektrotechnickú školu, ale popri tom pôsobil v amatérskom divadelnom súbore. Neskôr vyštudoval VŠMU.  

Tam boli jeho spolužiakmi Vladimír Kobielsky, Marián Miezga, Lukáš Latinák a Juraj Kemka. Svoje absolventské predstavenie Na koho to slovo padne úspešne prezentovali aj v zahraničí, napríklad v Londýne či Sydney. S väčšinou z týchto spolužiakov a kamarátov sa stretol aj v markizáckych projektoch Partička a Vo štvorici po Slovensku. S Kemkom istý čas pôsobil v relácii Dobre vedieť. 

Juraj Kemka a Robo Jakab spoločne s ďalšími kolegami organizujú aj vianočný bazár.
Zobraziť galériu (7)
Juraj Kemka a Robo Jakab spoločne s ďalšími kolegami organizujú aj vianočný bazár.  (Zdroj: SITA)

Jakab je tiež známy zo seriálov ako Panelák, Mesto tieňov, Kolonáda či Milenky. Účinkoval napríklad vo filmoch Rozhovor s nepriateľom, Bratislavafilm, Špina, Agáva. 

Pri nakrúcaní seriálu Kolonáda preskočila iskra medzi ním a o 16 rokov mladšou kolegyňou Annou Rakovskou. V projekte verejnoprávnej televízie si strihli bozkávaciu aj sexuálnu scénu. Keď spolu nakrúcali film Špina, boli už partnermi. 

Svadba s o 16
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: RTVS)

Svadba s o 16
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: RTVS)

Herec svoju priateľku požiadal o ruku na jar 2018 a ona povedala áno. Krátko po zásnubách sa Jakab dokonca vyjadril, že si chce založiť aj rodinu. Svadba prebehla koncom augusta 2018 a začiatkom marca tohto roka sa začalo šepkať, že k manželom priletí bocian. Radostnú správu potvrdili v máji. 

Robo Jakab svadba
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook R.J., Henrich Mišovič)

Svadba s o 16
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram R.J.)

Viac o téme: Robo Jakab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu