Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Radikálny ŠKRT u Čechov zasiahol aj Jojku: Maska v nedeľu večer sa ruší!

Zlatá maska v nedeľu na obrazovkách Jojky končí. Zobraziť galériu (5)
Zlatá maska v nedeľu na obrazovkách Jojky končí. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Minulý týždeň sme na Topkách informovali, že Česi s tragickou sledovanosťou šou Zlatá maska stratili trpezlivosť. Z pôvodného prime time-ového času o 20:30, sa rozhodli jej vysielanie presunúť na menej aktratívny čas. A zmeny robí už aj Jojka. Maska v nedeľu večer na jej obrazovkách končí!

Minulý týždeň sme na Topkách informovali, že už po tretej časti sa česká Prima rozhodla drahú televíznu šou presunúť z prime time-u na menej atraktívny vysielací čas, konkrétne na 21:25. A to už od najbližšej nedele. Dohnala ich k tomu tragická sledovanosť, ktorú projekt dosahuje. 


Tragická sledovanosť jojkárskej Zlatej masky: Česi stratili trpezlivosť... Rázny škrt!


Ako české médií zverejnili, Zlatá maska strácala každou časťou sledovanosť a pri tretej epizóde zostala len približne polovica tých, ktorí sledovali šou prvý týždeň. Pýtali sme sa vtedy, či sa k podobnému kroku chystá aj slovenská Jojka, ktorá program prináša Slovákom. 

Galéria: 4. kolo šou Zlatá maska

Vtedy však na kolibe žiadne zmeny nechystali. „Zlatá maska ostáva na Tv Joj. Čas jej vysielania sa nemení, diváci si ju budú môcť pozrieť opäť v nedeľu o 20:35 hod.“ povedala pre Topkysk PR manažérka televízie Katarína Gajdošíková. No už o týždeň neskôr je všetko inak. 

Televízia na svojich stránkach avizuje, že šou sa z pôvodného času presúva a v nedeľu večer definitívne končí. Fanúšikovia si ju po novom budú môcť pozrieť už zajtra večer - teda v sobotu, ale v menej atraktívnom čase o 21:30 hod. 

Viac o téme: Zlatá maska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu