Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po promi svadbe prasklo ďalšie tajomstvo: Už o 4 mesiace bude všetko inak!

Martin Korbelič sa cez víkend stal ženatým mužom. A o 4 mesiace príde ďalšia zmena. Zobraziť galériu (6)
Martin Korbelič sa cez víkend stal ženatým mužom. A o 4 mesiace príde ďalšia zmena. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Včera sme na Topkách informovali, že šéfkuchár Martin Korbelič (44), známy aj ako odborník z obľúbenej jojkárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, sa cez víkend oženil. Za manželku si vzal svoju krásnu partnerku Lenku. No a teraz prasklo ďalšie tajomstvo - už o 4 mesiace bude totiž všetko inak!

Ako nám Martin prezradil, svadba sa konala vo vinárstve v Tajnej v spoločnosti len asi dvadsiatky pozvaných hostí. „Len najbližšia rodina a svedkovia. Bola to naozaj taká pikniková pohodička v krásnom prostredí vinárstva, kde sa konal aj obrad a občerstveníčko,“ povedal pre Topky.sk šéfkuchár. No okrem zväzku manželského má jojkár aj inú novinku.


Ďalšia svadba v našom šoubiznise: Oženil sa jojkársky šéfkuchár... Wau, krásna nevesta si šaty navrhla sama!


Dvojica ju ale neoznámila svetu rovnako jednoznačne ako svoj deň D – spečatenie lásky oznámili priateľom a fanúšikom fotkami vo svadobnom. No aj druhá radostná správa sa na sociálnej sieti Instagram objavila... Všimli si ju však len naozaj pozorní sledovatelia. Čerstvej pani Korbeličovej sa totiž už rysuje tehotenské bruško. 

Že dvojica čaká dieťatko, sa však dalo dovtípiť jedine z hashtagu „no alcohol“ a málinko vypuklého bruška na fotkách z dovolenky. Až keď sa budúcej mamičky priamo opýtal jeden z priateľov, či je tehotná, všetko priznala a prezradila, že sa bábätko narodí v januári. 

Po promi svadbe prasklo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram L.K.)

Korbelič sa tak už o štyri mesiace stane štvornásobným otcom – no s Lenkou ide o ich prvé spoločné dieťa. Z predchádzajúceho vzťahu má syna Maximiliána a dvojičky Dominika a Ninku. Budúcim rodičom gratulujeme!

Po promi svadbe prasklo
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvojaMartin Korbelič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu