Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja: SVADBA... Moderátor reagoval!

František Sedlák a Ivan Rusina pôsobili v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja rekordne dlho. Zobraziť galériu (4)
František Sedlák a Ivan Rusina pôsobili v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja rekordne dlho. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Verní fanúšikovia jojkárskej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja si dvojicu v zložení Ivan Rusina (51) a František Sedlák (27) určite dobre pamätajú. Kuchári sa totiž v šou držali rekordne dlho a podarilo sa im zarobiť viac ako 20-tisíc eur. A mladšiemu z dvojice sa darí aj v súkromnom živote - 15. júna sa totiž oženil. Na túto správu zareagoval aj moderátor Milan Junior Zimnýkoval (41).

Relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja má aktuálne na obrazovkách Jojky pauzu. V týchto chvíľach sa už hovorí o ďalšej sérii, ktorá sa intenzívne pripravuje. Z doposiaľ odvysielaných častí bez pochýb najviac utkveli v pamäti Ivan Rusina a František Sedlák.

Dvojica totiž dokázala, že je naozaj kuchársky zdatná, páni sa v šou udržali rekordne dlho a na odmenách za výhry nahrali dokopy viac ako 20-tisíc eur. Nakoniec si svoje sily zmerali aj s uznávanými špecialistami Martinom Korbeličom (43) a Marekom Ortom (41). A dokázali, že sa svojimi kvalitami doťahujú aj na nich.


Šok na obrazovkách Jojky: TOTO tu ešte nebolo... Súťažiaci totálne zahanbili porotcov!


Od ich pôsobenia v šou však ubehol už viac ako rok... A minimálne mladší z dvojice má vo svojom živote obrovskú novinu. Na sociálnej sieti Instagram totiž informoval, že sa oženil so svojou dlhoročnou priateľkou Jankou. Svadba sa konala 15. júna 2019 v Hanušovciach nad Topľou.

Mladomanželom na sociálnej sieti zablahoželala aj televízia Joj. No a práve na tento príspevok zareagoval moderátor relácie, v ktorej ženích bodoval. „Gratulujem aj ja! Škoda, že si ma nepozval!“ napísal pod fotku Milan Junior Zimnýkoval. Išlo však len o vtip, pretože veselice sa zúčastnil aj s manželkou a dcérkou. Mladomanželom gratulujeme!

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu