Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská kráľovná krásy po 15 rokoch: Stala sa z nej potetovaná rockerka... Pozrite na tie nezmyselné kerky!

Ivica Sláviková (v strede) vyhrala v roku 2005 titul Miss Slovensko. Zobraziť galériu (9)
Ivica Sláviková (v strede) vyhrala v roku 2005 titul Miss Slovensko. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - To je ale zmena! Ivica Sláviková (36) v roku 2005 zaujala svojou krásou natoľko, že sa z nej stala Miss Slovensko. Modeling však tmavovláska po rokoch vymenila za podnikanie a rodinnú pohodu. Teraz na stránke svojho obchodu zverejnila aktuálnu fotku... A jej zmena imidžu bije do očí. Z nežnej krásky sa totiž stala potetovaná rockerka!

Ivica Sláviková sa pred 15 rokmi zúčastnila súťaže krásy. Tmavými vlasmi, symetrickou tvárou a výraznými očami zaujala natoľko, že ju porota vyhlásila za Miss Slovensko 2005. Modeling však po 9 rokoch vymenila za rodinnú pohodu. Vydala za, dnes je z nej pani Jusková, a svojmu manželovi porodila dvoch synov. 


Tajný pôrod v slovenskom šoubiznise: Známa kráska po druhý raz mamou! 


Okrem rodiny sa však Ivica venuje aj podnikaniu. V centre Bratislavy má obchod, ktorý ponúka dizajnové kúsky od slovenských umelcov. A práve na facebookovej stránke tejto predajne kráska zverejnila svoju aktuálnu fotku. A ten detail úplne bije do očí. 

Ivica Sláviková na Facebooku svojho obchodu zverejnila aktuálnu fotku, na ktorej vidno jej nové tetovania.
Zobraziť galériu (9)
Ivica Sláviková na Facebooku svojho obchodu zverejnila aktuálnu fotku, na ktorej vidno jej nové tetovania.  (Zdroj: Facebook Slávica)

Misska sa totiž zjavne na imidž nežnej krásky po rokoch vykašľala a vydala sa iným smerom. Na rukách jej totiž pribudlo niekoľko čiernych tetovaní. Na prvý pohľad vyzerajú skutočne nezmyselne - ide o rôzne čiarky, gule a krúžky, ktoré pripomínajú odtlačky od dna mokrého pohára. 

Na ľavej ruke má zas vytetovaného vtáka, pravdepodobne slávika, čo ako jediné vzhľadom na jej rodné meno dáva aspoň ako-takú symboliku... No hoci pre okolie môžu kresby na rukách bývalej kráľovnej krásy pôsobiť bezvýznamne, nepochybujeme o tom, že pre samotnú nositeľku majú veľký zmysel.

Na rukách má Ivica zaujímavé tetovania, ktoré však na okolie môžu pôsobiť nezmyselne. Na ľavej ruke má slávika.
Zobraziť galériu (9)
Na rukách má Ivica zaujímavé tetovania, ktoré však na okolie môžu pôsobiť nezmyselne. Na ľavej ruke má slávika.  (Zdroj: Facebook Slávica)

Slovenská kráľovná krásy po
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook Slávica)

Viac o téme: Ivica Sláviková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu