Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kalisová sa ukázala úplne bez: Neupravené FOTO... Padne vám sánka!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (4)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instargram M.K.)

BRATISLAVA - Tak tá sa teda naozaj nemá za čo hanbiť! Miriam Kalisová (35) jednoznačne patrí medzi naše najkrajšie televízne tváre. Na obrazovkách je blondínka síce vždy dokonale nastajlovaná, v súkromí to však s líčením nepreháňa. Práve naopak. Markizácka hviezda je veľkým fanúšikom prirodzenosti a... Aha, ako vyzerá, keď nepoužije ani kvapku mejkapu!

V poslednom období sa medzi ženy konečne vracia trend prirodzenej krásy. Jemnučký mejkap a tvár bez výrazných úprav porážajú umelinu, ktorá bola pomerne dlhý čas považovaná za atraktívnu. Obrovské silikóny, riasy ako rolety či kačacie pery cez polovicu tváre sú už dávno out a na piedestál sa opäť dostali dámy, ktoré polovicu svojho majetku nezanechávajú v salónoch za všakovaké skrášľovacie zákroky. 

Galéria: Miriam Kalisová

Mirka Kalisová si ale na takéto čosi skutočne nikdy nepotrpela. Ak patríte k jej priaznivcom, určite ste si všimli, že mimo televíznych kamier sa líči iba veľmi jemne. Aktuálne sa ale ukázala úplne bez. Jej fanúšičky si od nej vypýtali ukážku jej typického denného líčenia a moderátorka sa im rozhodla vyhovieť. Na svoj Instagram pridala video s podrobným postupom, na jeho začiatku je pritom úplne odlíčená - a vyzerá absolútne perfektne. 

Miriam Kalisová sa ukázala bez štipky mejkapu.
Zobraziť galériu (4)
Miriam Kalisová sa ukázala bez štipky mejkapu.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Blondínka vyzerá úžasne aj bez nánosu líčidiel
Zobraziť galériu (4)
Blondínka vyzerá úžasne aj bez nánosu líčidiel  (Zdroj: Instagram M.K.)

Počas svojho "tutoriálu" potom sympatická moderátorka dokázala, že s nánosom dekoratívnych prípravkov to naozaj nepreháňa, silou-mocou sa nedrží ani často omieľaných trikov mejkap-artistiek, a necháva sa skôr viesť vlastným citom. „Takto isto sa líčim aj do práce. Len toho mejkapu si dávam viac a tiež aj korektoru,” priblížila Mirka, ktorej celá paráda trvala približne 15 minút.

Viac o téme: Miriam Kalilsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu