Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čo sa to s ňou stalo? Linda z vyvolených po 15 rokoch: FOTO Prsia veľké ako hlava a uff... To koľko pribrala?!

Čo sa to s ňou stalo? Zobraziť galériu (7)
Čo sa to s ňou stalo? (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Aktuálne sú televízne formáty zvané reality šou bežnou súčasťou domáceho vysielania a medzi divákmi sa tešia mimoriadnej popularite. Svoj najväčší boom začali zažívať okolo roku 2005. Práve vtedy sa na naše obrazovky vôbec prvýkrát dostal niekdajší jojkársky fenomén s názvom Vyvolení. Prvú sériu v tom čase vyhrala prostoreká Melinda Drevenková (36), ktorú si verejnosť absolútne zamilovala. Dnes by ste ale historicky prvú víťazku tejto šou zrejme už ani nespoznali...

Rodáčka z Nových Zámkov svojho času zaujala divákov neskutočným temperamentom, mladíckou beprostrednosťou, podrezaným jazykom a nekonfliktnosťou. V kúte ale rozhodne nesedela a keď prišlo na vyhrotené situácie, stála si za svojím a nebála sa postaviť sa na stranu toho slabšieho. V tom čase sa ešte brunetka na nič nehrala a po celý čas vystupovala maximálne prirodzene. 

Galéria: Linda Drevenková kedysi a dnes

Takto Linda vyzerala počas šou Vyvolení
Zobraziť galériu (7)
Takto Linda vyzerala počas šou Vyvolení  (Zdroj: TV JOJ)

Čo sa to s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.D.)

Počas veľkolepého finále prvej série Vyvolených zrejme len málokto očakával iný výsledok, ako ten, ktorý napokon aj nastal. Ukecaná kozmetička svojich súperov Rockyho a Luisa absolútne prevalcovala a domov si odniesla ceny vo výške 11 miliónov slovenských korún. Tie zahŕňali luxusné bývanie a automobil či exotické dovolenky, no aj niekoľko miliónovú rentu. 

Vtedajšieho miláčika publika by ste však dnes už naozaj spoznali len ťažko. Kým kedysi divákov ohurovala svojím prirodzeným vzhľadom, prejavom a postavičkou á la krv a mlieko, aktuálne je z nej úplne iná žena. Rovnako ako mnohé postavičky z iných populárnych reality šou, Drevenková taktiež podľahla mágii skrášľovacích zákrokov. 

Aktuálne Linda vyzerá takto
Zobraziť galériu (7)
Aktuálne Linda vyzerá takto  (Zdroj: Instagram L.D.)

Čo sa to s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.D.)

Zrejme najvýraznejším z nich je plastická úprava prsníkov, ktoré sú momentálne už na prvý pohľad takmer rovnako veľké, ako jej hlava. Tam ale Linda ani zďaleka neskončila. Z brunetky sa stala peroxidová blondína s napichanými perami a pri pohľade na jej terajšiu podobu zrejme mnoho jej fanúšikov z dôb minulých len horko zaplače.

Čo sa to s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.D.)

Okrem toho, že sa z prirodzenej žienky sa stala výrazne vylepšená sexica, Linda nabrala aj niekoľko kilečiek navyše. Na druhej strane, sympatickou je aspoň skutočnosť, že sa za svoju kyprejšiu ženskú postavu nehanbí a nemá ani najmenší problém ukázať sa trebárs aj v bikinách. Čo poviete? Spoznali by ste na týchto fotografiách prvú víťazku šou Vyvolení? 

 

 

Viac o téme: VyvoleníLinda DrevenkováMelinda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu