Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prvá víťazka Vyvolených Linda: Jej FOTO svieti na eskort stránke… 200 eur za 60 minút!

Linda Drevenková vyhrala 1. sériu šou Vyvolení. Zobraziť galériu (17)
Linda Drevenková vyhrala 1. sériu šou Vyvolení. (Zdroj: TV JOJ)

NITRA - Linda Drevenková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka jojkárskej reality šou Vyvolení, ktorú napokon aj vyhrala. Jej tvár je Slovákom dobre známa, a tak nebolo ťažké ju spoznať na stránke pre dospelých. Jej fotky svietia na profile, ktorý ponúka tantrickú či nuru masáž. Svoje služby vykonáva zásadne s ochranou a... Za 60 minút si pýta 200 eur!

Profil, ktorý sa na stránke pre dospelých prezentuje fotkami Lindy Drevenkovej, nám do redakcie poslal čitateľ. A víťazku prvej série šou Vyvolení na záberoch nebolo ťažké spoznať. Hoci mnohé slečny sa v inzerátoch na portáli maskujú a tvár vôbec neukazujú, známa plavovláska s tým nemala problém. 

Galéria: Linda Drevenková kedysi a dnes

Na niektorých záberoch má cez tvár vlasy, veľké okuliare či mobil, no potom na vás vyskočí fotka, kde jej vidno priamo do tváre... A že na fotkách je Linda, niet pochýb. Dokonca sa v galérii nachádza fotka ženy s úplne rovnakým oblečením, ktorá v rukách drží papier s názvom stránky a dátumom 31.1.2021.

Prvá víťazka Vyvolených Linda:
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: amaterky.sk )

Prvá víťazka Vyvolených Linda:
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: amaterky.sk )

Tento záber má slúžiť ako dôkaz, že nejde o stiahnuté fotky z internetu, ale o profil skutočnej osoby. Žena na stránke vystupuje pod menom Anicska, má vraj 29 rokov, 168 centimetrov a 60 kíl, ako miesto pôsobenia uvádza Nitru. Bez zmienky nezostali ani jej silikónové prsia, ktoré majú vraj veľkosť 5.

Profil, ktorý sa prezentuje fotkami Lindy Drevenkovej, ponúka masáže... Aj tie s happy endom. Teda tantrické či nuru. Druhá zo spomínaných masáží sa vyznačuje tým, že sa nedotýka len masérka klienta, ale aj klient sa môže dotýkať masérky. Všade - okrem rozkroku. Teda aspoň také sú bežné pravidlá.

Na fotkách je bez pochýb tvár Lindy Drevenkovej.
Zobraziť galériu (17)
Na fotkách je bez pochýb tvár Lindy Drevenkovej.  (Zdroj: amaterky.sk )

„Ahojte, volám sa Anicska a ponúkam profesionálnu masáž, kde si tvoje telo oddýchne po náročnom stresovom dianí. Keď skončím s tebou, budeš sa cítiť ako znovuzrodený. Pre viac informácií ohľadne služieb jedine osobne, zlatíčka, takže do tel. žiadne oplzlé slová!“ píše sa v pikantnom inzeráte. 

Zverejnený je aj cenník - za 30 minút si masérka pýta 100 eur, za 60 minút 200 eur s tým, že všetky služby robí zásadne s ochranou. No v prípade požiadavky od klienta si Anicska bez problémov nasadí parochňu a po celý čas bude chodiť v erotických topánkach. 

Prvá víťazka Vyvolených Linda:
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: amaterky.sk )

Prvá víťazka Vyvolených Linda:
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: amaterky.sk )

Stránka, na ktorej sa nachádza profil s fotkami Lindy Drevenkovej, sa vyznačuje tým, že na ňom ženy ponúkajú rôzne služby určené pre dospelých. Od erotických masáží až po sex. 

Viac o téme: VyvoleníLinda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu