Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome: Radikálna ZMENA imidžu!

Ivana Regešová sa pýšila dlhými vlasmi, tie si však dala ostrihať. Zobraziť galériu (8)
Ivana Regešová sa pýšila dlhými vlasmi, tie si však dala ostrihať. (Zdroj: Instagram I.R.)

BRATISLAVA - Pekných pár centimetrov išlo dole! Ivana Regešová (34) sa do povedomia širokej verejnosti dostala ako účinkujúca v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Vtedy sa brunetka ešte pýšila dlhými vlasmi. Počas karantény však zjavne zatúžila po zmene. Najnovšie sa totiž pochválila radikálnou premenou imidžu. Aha, nechala sa ostrihať!

Ivana Regešová patrila k najsilnejším účastníkom šou Tvoja tvár znie povedome. Talentovaná speváčka si roky zarábala spievaním na výletných lodiach, no po jej zažiarení na obrazovkách Markízy je právoplatnou súčasťou nablýskaného sveta zvaného šoubiznis. V časoch, keď sa predstavila verejnosti, ešte pohadzovala dlhými vlasmi... No tie sú už minulosťou.

Galéria: Ivana Regešová

Na sociálnej sieti Instagram sa totiž najnovšie pochválila záberom so zmeneným imidžom. „Ako hovoria naši šprechujúci kamaráti: Nový deň, nové šťastie. Tak ja som vsadila na nové vlasy. Veď predsa zmena je život. Či život je zmena?! Ja som každopádne zmenu plánovala už dlhšie a konečne sme sa na ňu s mojou šikovnou kaderníčkou odhodlali,“ pochválila sa novým účesom Regešová.

„Nech si vlásky cez leto trošku oddýchnu a prevzdušnia sa. Tak čo poviete, podarilo sa?“ opýtala sa svojich fanúšikov Ivana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ivana Regesova (@ivana.regesova),

 

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeIvana Regešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu