Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Manželstvo krachlo aj druhej Gottovej dcére: Prvé slová Lucie o rozvode a... Vraj má iného!

Manželstvo schrachovalo aj ďalšej Gottovej dcére Zobraziť galériu (4)
Manželstvo schrachovalo aj ďalšej Gottovej dcére (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

PRAHA - Uplynulý utorok by zosnulý Karel Gott (†80) oslávil 81. narodeniny. Počas tohto dňa sa na cintoríne v pražských Malvazinkách zišlo mnoho jeho priaznivcov a priateľov, ktorí si ho uctili sviečkami a kvetmi. Na poslednom mieste jeho odpočinku sa ale objavila aj obrovská kytica od jeho najbližšej rodiny. A práve kvôli nej vyšlo najavo, že všetko nie je v úplnom poriadku...

„Drahý Kája, milovaný tatík a deduško. Veľmi nám chýbaš, je tu bez teba veľké prázdno. Spomíname na teba s láskou každý deň. Posielame pusu do neba. Ivana, Charlotte, Nelly, Lucie, Vojta a Honza,“ znel odkaz na ceduľke pripojenej ku kvetom, ktorú na hrob poslala Ivana Gottová. Už na prvý pohľad bolo jasné, že z odkazu do neba schválne vynechali najstaršiu Karlovu dcéru Dominiku, ktorá má za sebou pomerne dosť kontroverzných prešľapov. 

Galéria: Takto si pamätáme na Karla Gotta:
Niektorí si ale všimli, že na odkaze chýbalo ešte jedno meno. Spomenutý nebol ani Jan Kovařík, manžel druhej najstaršej dcéry Lucie. Po tom, čo včera Blesk priniesol informáciu od svojho zdroja, že medzi dvojicou to prestalo klapať a išli od seba, krach manželstva obaja potvrdili. „S manželom sme dospeli k rozhodnutiu o rozchode, lebo obaja už máme svoj samostatný život. Na všetkom sme sa dohodli. Ide nám hlavne o to, aby túto situáciu zvládli naše deti,” povedala pre spomínaný portál Lucie. 

Vyšlo najavo, že manželstvo krachlo obom starším dcéram Karla Gotta
Zobraziť galériu (4)
Vyšlo najavo, že manželstvo krachlo obom starším dcéram Karla Gotta  (Zdroj: Facebook K.G.)

Jej ešte stále zákonitý situáciu veľmi komentovať nechcel, keď však prišlo na starostlivosť o deti, trochu sa predsa len rozhovoril. „Áno. A s Luckou sme sa dohodli, že chlapcov uvidím, kedykoľvek budem chcieť. Preto som si tiež prenajal byt blízko. Môžu odo mňa chodiť rovno do školy,” prezradil kuchár Jan, ktorý si kvôli tomu našiel v blízkosti aj novú prácu. 

Kým on sa musel odsťahovať, Lucie zostala aj s deťmi v byte na pražských Košiřích, ktorý dostala v rámci dedičstva od svojho otca. A práve tam sa vraj momentálne začal objavovať istý neznámy muž, ktorý za blondínkou chodieva pomerne často. „Prichádza sem občas nejaký nový pán, taxíkom,” prezradili miestni, ktorí všetko pozorne sledujú. Vyzerá to teda tak, že Lucie už má zrejme aj nového partnera.

Viac o téme: Karel GottLucie Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu