Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaný ROZVOD: Koniec po 35 rokoch... Český spevák už má inú!

Láďa Křížek Zobraziť galériu (5)
Láďa Křížek (Zdroj: CT)

PRAHA - Najväčšiu popularitu zažil v 80. rokoch a v tom čase sa spevák Láďa Křížek (57) aj oženil so svojou Taťánou. Po 35 rokoch, dvoch synoch a dvoch vnúčatách je však koniec. Obaja zatúžili po niečom novom...

Speváka Láďu Krížka si môžu skalní fanúšikovia pamätať zo skupiny Vitacit, v roku 1987 ale prešiel do formácie Citron. Po jeho príchode dokonca táto metalová kapela zvíťazila v ankete Zlatý Slávik. 

Láďa Křížek
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: CT)

V súkromí urobil životný prestup o dva roky skôr, keď povedal áno priateľke Taťáne. Hoci spolu vydržali 35 rokov, teraz je koniec. „Je to naozaj ťažké. Človek si zrazu uvedomí, že už nemá na ten vzťah silu,” povedal Křížek pre Aha! Do podrobností ale zachádzať nechcel, a tak nevedno, či je už žiadosť o rozvod podaná. 

Vyjadril sa však k dôvodom a aktuálnemu vzťahu s manželkou. „Vždy hovorím, že hudba je o dynamike, život o svetle a vzťah o tolerancii. A tolerancia končí s úctou. Len čo sa vytratí úcta, prestáva byť aj tolerancia,” prezradil s tým, že už toho bolo na nich priveľa.

Láďa Křížek
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: CT)

Krízu teda zrejme prežívali dlhšie. „Bola to taká suma všetkých vecí, keď manželka už chcela niekoho iného, úplne inú povahu, a ja som túžil tiež po niekom inom. Už som v podstate nemohol ďalej,” povedal spevák, ktorý však podľa vlastných slov dúfal, že s Taťánou zostanú priateľmi. Tá sa však napriek spoločným deťom a vnúčatám vyjadrila odmietavo. 

Obaja tak začali úplne nový život. „Moje srdce je už zadané jednému anjelovi,” priznal Láďa. 

Viac o téme: Láďa Křížek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu