Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Výpoveď! Gottova dcéra v bare skončila: Už má novú prácu

Dominika Gottová v bare skončila. Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová v bare skončila. (Zdroj: Facebook D.G.)

PRAHA - Len niečo vyše pol roka Dominika Gottová (47) vydržala pracovať v bare v centre Prahy. Teraz sa totiž rozhodla dať výpoveď... No už má aj novú prácu!

Na prelome roka Dominika Gottová začala pracovať v bare v centre Prahy. Po siedmich mesiacoch sa však rozhodla dať výpoveď. Dôvod? Chce mať vraj stabilnú prácu s jasne určenými dňami voľna. Preto sa najstaršia dcéra Karla Gotta rozhodla v doterajšej práci skončiť a zamestnať sa inde. 

Galéria: Dominika Gottová a Timo Tolkki

Konkrétne v lahôdkach o dve poschodia nižšie. Práve tam popri práci v bare v dňoch voľna brigádovala. „Už to takto nešlo ďalej kombinovať, bola som veľmi unavená. Preto som sa rozhodla svoj pracovný život zmeniť. Dopredu jasne viem, kedy pracujem a kedy mám voľno,“ prezradila denníku Aha! Dominika. 

Prácou na trvalý pracovný pomer v lahôdkach si navyše Gottová chcela poistiť budúcnosť. „V bare je problém nedostatku návštevníkov. Tam to ťahali hlavne turisti a tí teraz po koronakríze skoro nie sú, takže nikto nevie, ako to bude s barom ďalej,“ prezradila Dominika, ktorá je však za možnosť pracovať v bare vďačná. 

Aktuálne však Češku okrem zmeny práce čakajú aj vybavovačky ohľadom rozvodu. Do Prahy totiž dorazil jej manžel Timo Tolkki, s ktorým plánuje formality ohľadom rozpadu ich vzťahu definitívne uzavrieť. 

Viac o téme: Dominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu