Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po smrti Karla Gotta († 80) rodina opäť smúti: Rakovina im vzala milovaného člena!

Rodina Karla Gotta († 80) prišla o milovaného člena. Zobraziť galériu (5)
Rodina Karla Gotta († 80) prišla o milovaného člena. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Pred vyše ôsmimi mesiacmi svet obletela správa o smrti hudobnej legendy Karla Gotta († 80), ktorý podľahol rakovine lymfatických uzlín. Napriek tomu, že bol veľký bojovník, chorobu sa mu nepodarilo poraziť. Teraz prišli jeho dcéry a manželka o ďalšieho člena.

Rakovina lymfatický uzlín - tak znela diagnóza zlatého slávika, ktorej napokon podľahol. Hoci bojoval statočne, Karel Gott († 80) 1. októbra 2019 odišiel do speváckeho neba. Vyše osem mesiacov po jeho smrti smútia jeho manželka a dcéry za ďalším milovaným členom rodiny.

Galéria: Karel Gott

Mali totiž psíka Stellu, ktorá v pondelok, bohužiaľ, umrela. Rovnako, ako jej pán, aj ona sa pasovala s nádorovým ochorením. „Najdrahšia Stellinka, ďakujeme ti za nádherných desať rokov, ktoré sme spoločne v láske a psej radosti mohli s tebou prežívať. Niektoré veci sú medzi nebom a zemou a len Boh vie, prečo si pred pár mesiacmi ochorela. Diagnóza znela: lymfóm. Dnes (v pondelok, pozn. red.) si nás opustila a naše myšlienky sú s tebou,” napísala smutnú správu Ivana Gottová na facebookový aj instagramový účet svojho zosnulého manžela.

Milovaný psík, rovnako ako Karel, podľahol ťažkému ochoreniu a ako sa zvykne hovoriť, už netrpí. Vdova po božskom Kájovi je presvedčená, že tam hore sa už sučka stretla so svojím pánom. Vieme s pozemskou istotou, že už zase ležíš pri nohách svojho milovaného pána. Stella, zostávaš v našich srdciach a pozdravuj tam hore...” píše zronená Gottová.

Rodina Karla Gotta (†80) prišla o milovaného psíka.
Zobraziť galériu (5)
Rodina Karla Gotta (†80) prišla o milovaného psíka.  (Zdroj: Instagram K.G.)

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu