Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

To myslí vážne? Z kráľovskej rodiny Meghan zdrhla, teraz chce byť prezidentkou!

Princ Harry s manželkou Meghan Zobraziť galériu (4)
Princ Harry s manželkou Meghan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Odkedy sa princ Harry (35) a jeho manželka Meghan (38) rozhodli oficiálne opustiť kráľovský dvor, uplynulo už niekoľko mesiacov, počas ktorých vyšiel najavo aj jeden z hlavných dôvodov tohto rázneho kroku. Bývalá herečka vraj už nedokázala strpieť nespravodlivosť a nevraživosť, ktorú pociťovala kvôli odlišnému prístupu k nej a jej švagrinej, vojvodkyni Kate. Podľa najnovších informácií však mala ešte niekoľko ďalších zámerov a... Toto myslí vážne?

Meghan má vraj veľmi blízko k politickému dianiu v Amerike a namiesto toho, aby sa vrátila k svojmu pôvodnému džobu, si vraj údajne brúsi zuby na celkom iný post. Manželka princa Harryho sa vraj chce stať prezidentkou krajiny a kandidovať by mohla v roku 2030.

Galéria: Vojvodkyňa Meghan Markle

Meghan Markle by sa vraj rada stala prezidentkou
Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle by sa vraj rada stala prezidentkou  (Zdroj: Profimedia)

Teda aspoň to tvrdí Lady Colin Campbell, autorka kníh o britskej rodine, ktorej tento svoj plán mala prezradiť samotná Meghan. „Viem, že vojvodkyňa má politické ambície a povedala mi, že chce kandidovať na prezidentku USA,” vyjadrila sa a dodala, že odchod z kráľovskej rodiny mal byť súčasťou tohto plánu. 

Jej tvrdenie podporuje aj skutočnosť, že matka malého princa Archieho sa už v roku 2015 priznala, že po tejto kariére túžila ešte ako malé dievčatko. „Ako dieťa som chcela byť prezidentkou alebo pracovať v médiách ako vy,” povedala vtedy žurnalistovi Piersovi Morganovi. Ďalším dôkazom jej politickej ambície môže byť aj skutočnosť, že počas predchádzajúcich volieb ostro vystupovala proti Donaldovi Trumpovi, ale aktívne podporovala jeho súperku Hillary Clinton. 

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu