Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veronika z Twiins odhodila mejkap aj príčesky: FOTO úplne bez... Veď vyzerá ako dievčatko!

Veronika Nízlová Zobraziť galériu (4)
Veronika Nízlová (Zdroj: youtube.com)

NEAPOL - Sestry Danielu a Veroniku Nízlové (34) pozná verejnosť ako vždy dokonale upravené krásky. Počas korona-karantény sa tá prvá z nich v Taliansku venovala starostlivosti o svoju dcérku Lindu, druhá zasa na Slovensku makala na svojej sólovej kariére. Po sérii nastajlovaných záberov z nakrúcania klipov si konečne vydýchla a ukázala sa tak, ako to má najradšej - úplne prirodzene.

Pre Veroniku boli posledné týždne poriadne náročné. Okrem toho, že bola zavalená pracovnými povinnosťami, kvôli situácii s koronavírusom dlhé mesiace nemohla vidieť svoju sestru Danielu. Po uvoľnení opatrení za ňou ale konečne mohla aj s celou rodinou odcestovať do Neapolu, aktuálne si už užívajú taliansku pohodičku. 

Galéria: Twiins - Daniela a Veronika Nízlové
Okrem toho, že sa tam celá rodinka venuje ich najmladšiemu členovi - maličkej Linde, konečne majú príležitosť oddýchnuť si a nadýchnuť sa iného vzduchu ako toho domáceho. A Veronika si to zjavne užíva. Na Instagrame uverejnila niekoľko záberov z nádherného neapolského prostredia, čas tam trávia rôznymi výletmi či čľapotaním sa v bazéne. No a práve pri relaxovaní pri vode Vebi prekvapila svojich priaznivcov.

Veronika vyzerá perfektne aj bez mejkapu
Zobraziť galériu (4)
Veronika vyzerá perfektne aj bez mejkapu  (Zdroj: Instagram V.N.)

Na svojom Instagrame zverejnila záber, kde by ste divu z pódií hľadali len márne. Brunetka odložila predĺžené vlasy, vykašľala sa na mejkap a ukázala sa tak, ako ju Boh stvoril. Speváčka sa skutočne nemá za čo hanbiť. Práve naopak. Môže byť pyšná, že aj bez líčidiel vyzerá naozaj skvele a hoci dámy odjakživa vyzerajú o čosi mladšie, Veronika na snímke pôsobí ako 20-ročné dievča. Nuž, tomu sa povie parádne gény! 

Viac o téme: TwiinsVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu