Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

STOPka pre Kramára sa nekoná: Herec sa vrátil do Inkognita!

Maroš Kramár nakrúca nové časti Inkognita Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár nakrúca nové časti Inkognita (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V posledných dňoch bolo meno Maroša Kramára prepierané snáď každý deň. Dôvodom bol jeho "úlet" v jojkárskom Inkognite, keď počas prestávky pošteklil zadok svojej kolegyne maskérky. No a keďže sa ich priateľské laškovanie dostalo aj do finálneho zostrihu relácie, kauza bola na svete.

Len zopár hodín po tom, čo sa spomínaný moment objavil na televíznych obrazovkách, sa na herca spustila obrovská vlna kritiky. Niektorí ho dokonca otvorene obviňovali zo sexuálneho obťažovania, a to aj napriek tomu, že sa k celej situácii vyjadrila aj maskérka Martina. Tá uviedla, že majú s hercom dlhoročný priateľský vzťah, a preto jeho gesto vnímala len ako kamarátsku srandičku. 

Maroš Kramár zostáva súčasťou jojkárskeho Inkognita
Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár zostáva súčasťou jojkárskeho Inkognita  (Zdroj: Facebook M.K.)

STOPka pre Kramára sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Kým herec sa od akejkoľvek formy obťažovania absolútne dištancoval, televízia si sypala popol na hlavu a divákom sa za odvysielanie zákulisnej scénky z prestávky ospravedlnila. „Na nakrúcaní relácie Inkognito vždy panovala dobrá nálada a po mnohých rokoch výroby tohto formátu medzi tvorcami a štábom vznikli kamarátske vzťahy. V Inkognite sa ženám naozaj neubližuje. Za zostrih po skončení relácie sa televízia ospravedlňuje,” znelo oficiálne stanovisko z Koliby. 

K situácii sa vyjadril aj generálny riaditeľ, ktorý uviedol, že televízia vyvodí aj patričné dôsledky. Potom sa začalo špekulovať, či budú padať hlavy medzi zodpovedným štábom, v niektorých médiách sa dokonca objavili aj informácie, že Maroš Kramár dostal v Inkognite dočasnú stopku. Ako sa však najnovšie ukázalo, JOJka ho napokon predsa len neodpísala. 

Za všetko hovorí časť z rozhovoru, ktorý herec poskytol českému Super.cz. „Nikde som nedostal stopku. Práve včera som točil ďalší diel relácie Inkognito. Vážne by som bol rád, keby médiá, ktoré nepravdivo informovali o tom, že mám niekde zákaz, pravdivo uviedli, že to nie je pravda,” vyjadril sa herec, na ktorého sa tak fanúšikovia môžu opäť tešiť ako na hádača v Inkognite. 

 

Viac o téme: Maroš KramárInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu