Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľký úspech televízie Joj: Ich nový seriál aj na Netflixe… Môže preraziť v zahraničí!

Televízia Joj je kúsok od obrovského úspechu. Zobraziť galériu (4)
Televízia Joj je kúsok od obrovského úspechu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Televízia Joj od jesene minulého roka vyrába nový výpravný seriál s názvom Slovania. Novinka v hlavnej úlohe s Tomášom Maštalírom sa na obrazovky mala dostať pôvodne na jeseň tohto roka. Koronakríza však termín vysielania posunula. No televízii sa aj napriek tomu črtá v súvislosti so seriálom obrovský úspech!

Dobrodružno-historický výpravný seriál Slovania Jojka vyrábala minulý rok v koprodukcii s Ukrajinou, kde sa novinka aj natáčala. Ide zatiaľ o najdrahšiu produkciu v našej lokalite - rozpočet na 12 častí presiahol úroveň 4 miliónov eur, pričom slovenská televízia ho mala financovať približne polovičnou časťou. 

Výroba seriálu Slovania patrí k najdrahším v našom regióne.
Zobraziť galériu (4)
Výroba seriálu Slovania patrí k najdrahším v našom regióne.  (Zdroj: Archiv TV JOJ / Stanislava Topoľská)

Zdá sa však, že sa táto investícia vyplatila. Ako totiž informoval týždenník Šarm, aktuálne prebiehajú rokovania ohľadom vysielania seriálu na najväčšej streamingovej platforme Netflix. „Áno, rokujeme s predstaviteľmi Netflixu o možnosti, že by odvysielali Slovanov. Koronakríza celé rokovanie posunula a sme trochu v časovom omeškaní, ale verím, že to dobre dopadne. Dostanú diel na posúdenie a keď sa im bude náš projekt páčiť, tak sa bude vysielať aj na Netlixe,“ uviedla producentka Wanda Adamík Hrycová.

Navyše, seriál by mohol zaznamenať obrovský úspech nielen na Slovensku a v Ukrajine, ale vďaka možnému šíreniu cez Netflix aj v ostatných slovanských krajinách. Veď napokon, prvý trailer, ktorý televízia vypustila len pred pár týždňami, veľmi zaujal našich severných susedov Poliakov, pre ktorých je téma Slovanov rovnako aktuálna ako pre nás. 

VIDEO: Trailer, ktorý zaujal Poliakov

Viac o téme: Slovania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu