Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľký deň Andyho Hryca: Po 60 dňoch boja s akútnou leukémiou... Prepustili ho z nemocnice!

Andyho Hryca po 60 dňoch pustili z nemocnice. Zobraziť galériu (5)
Andyho Hryca po 60 dňoch pustili z nemocnice. (Zdroj: Facebook W.A.H./TASR)

BRATISLAVA - Koncom apríla sa na verejnosť dostala informácia, že slovenský herec Andy Hryc (70) bojuje s vážnou diagnózou - akútnou leukémiou. Jeho dcéra Wanda Adamík Hrycová (42) prosila verejnosť o krv pre otca. A zdá sa, že liečba je na dobrej ceste. Včera totiž po 60 dňoch umelca prepustili z nemocnice!

V čase, keď celý svet žil v strachu zo zúriaceho koronavírusu, rodina Andyho Hryca riešila iný, rovnako vážny problém. Hercovi totiž v uplynulých mesiacoch nebolo dobre a pridružili sa aj iné zdravotné problémy, preto ho najbližší poslali k odborníkovi. A urobili dobre... Záverečná diagnóza bola totiž zdrvujúca - akútna leukémia. 

Galéria: Andy Hryc

„Otec je hospitalizovaný. Podstupuje náročnú liečbu,“ potvrdila vtedy jeho dcéra Wanda Adamík Hrycová. Slovákov zároveň prosila o pomoc - jej otec pri liečbe potreboval veľké množstvo krvi. No nielen, že v pandemickom období mali v nemocniciach menej darcov, navyše Hryc má neobvyklú krvnú skupinu. „On má A1 Rh negatív,“ povedala ustarostená dcéra. 


Vážna diagnóza herca Andyho Hryca (70): Akútna leukémia!


No zdá sa, že liečba postupuje dobre. Herca totiž včera po dvoch mesiacoch prepustili z nemocnice. „A ide sa domov! Po 60 dňoch extrémne náročnej liečby beriem môjho tatina konečne domov. Veľká a nekonečná vďaka lekárom, sestričkám a celému personálu Kliniky hematológie a transfuziológie LFUK, UNB, Nemocnici sv. Cyrila a Metoda za perfektnú starostlivosť a záchranu jeho života,“ napísala Wanda k fotke. 

Šťastná dcéra ešte vymenovala konkrétne mená, ktoré si zaslúžia najväčšiu vďaku a pridala hashtagy: máme ho doma, šťastný deň či anjeli strážni. Držíme teda palce a prajeme veľa zdravia, nech liečba aj naďalej postupuje takto dobre!

Veľký deň Andyho Hryca:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook V.A.H.)

Viac o téme: Andy HrycWanda Adamík Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu