Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Andy Hryc bojuje s leukémiou: Drsný odkaz z nemocnice... Ľudia sú blbí!

Andy Hryc s dcérou Wandou Zobraziť galériu (4)
Andy Hryc s dcérou Wandou (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Koncom apríla slovenský šoubiznis obletela šokujúca správa. Andy Hryc (70), vždy temperamentný herec plný energie, priznal, že bojuje s akútnou leukémiou. Týždne sa cítil byť vyčerpaný, lekári nakoniec prišli s diagnózou, ktorú nikto nečakal. Okamžite musel podstúpiť chemoterapie a každý deň potreboval aj transfúziu krvi, ktorú pomáhala od darcov zháňať aj jeho dcéra Wanda....

Herec je aktuálne v nemocnici už niekoľko týždňov, počas ktorých nevidel ani svojich najbližších. „Návštevy nemám žiadne, okrem sestričiek som nikoho nevidel. Odkedy som tu, nikoho som nevidel, ani ho.no. Rodina mi môže doniesť len napríklad oblečenie, minerálky a také nejaké veci, ale nie stravu,” vyjadril sa Andy pre web pluska.sk s tým, že hospitalizovaný má byť ešte približne tri týždne. 

Galéria: Andy Hryc
„Hádam bude lepšie, lebo ja sa cítim dobre, mohol by som ísť domov aj zajtra,” skonštatoval a dodal, že jeho denný program v nemocnici nie je práve pestrý. „Celé dni ležím, mám tu pri sebe telefón, počítač, sledujem najmä televíziu. Kázali mi hlavne veľa spať, tak sa snažím. Veľmi sledujem dianie vo svete, no najmä justíciu sku**enú slovenskú a politiku,” prezradil Andy pre spomínaný portál. 

Andy Hryc zápasí s akútnou leukémiou
Zobraziť galériu (4)
Andy Hryc zápasí s akútnou leukémiou  (Zdroj: TASR)

Hryc zároveň skonštatoval, že sa aktuálne cíti naozaj veľmi dobre, drsný odkaz má ale pre všetkých, ktorí ignorujú preventívne prehliadky. „No čo sa všeobecne týka teraz preventívnych prehliadok u lekárov, sú stále podceňované, veľa mojich kamarátov ich podcenilo a teraz im musím nosiť kvety na cintorín. Je to v dnešných časoch tak, ľudia sú blbí, nechodia k lekárovi. Je to syndróm pokazeného zuba. Keď máte pokazený zub, treba ísť k lekárovi, nepôjdete, tak oň prídete,” dodal herec, ktorému želáme skoré zotavenie. 

Viac o téme: Andy HrycAkútna leukémia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu