Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážna diagnóza herca Andyho Hryca (70): Akútna leukémia!

Andy Hryc má bojovať s vážnou diagnózou Zobraziť galériu (4)
Andy Hryc má bojovať s vážnou diagnózou (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - V čase, keď sa svet zmieta v problémoch spojených so zákerným koronavírusom, rieši slovenský herec Andy Hryc (70) iné vážne zdravotné problémy. Najnovšie informácie totiž hovoria o tom, že mu bola diagnostikovaná akútna leukémia.

Správu priniesol Nový čas. V posledných dňoch mu vraj nebolo dobre a pridružili sa aj iné zdravotné problémy. Umelec mal preto vyhľadať odborníkov, ktorí ho poslali na viacero vyšetrení. Ich výsledky nevyzerali dobre. Záverečnú diagnózu však nikto nečakal - akútna leukémia. 

Galéria: Andy Hryc

Hryc sa podľa informácií denníka objavil na Klinike hematológie a transfuziológie v bratislavskej Petržalke. „Som si istý, že to bol on. Viezli ho na vozíčku,“ potvrdil svedok. A jeho dcéra, producentka Wanda Adamík Hrycová nič netajila. „Otec je hospitalizovaný. Podstupuje náročnú liečbu,“ povedala trasúcim sa hlasom. 

Všetko vraj pritom začalo nevinne, jeho rodina však trvala na tom, aby herec vyhľadal odborníkov. Dnes je už jasné, že hercovi jeho najbližší radili dobre. Umelcovi prajeme najmä veľa síl a skoré uzdravenie!

Viac o téme: Andy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu