Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozchod v slovenskom šoubiznise: Sexi moderátorka je opäť voľná... Tajila to mesiace!

Dali si zbohom! Zobraziť galériu (4)
Dali si zbohom!

BRATISLAVA - V poslednom období sa zdalo, že vzťahy v slovenskom šoubiznise sú priam ideálne. Pribudlo niekoľko nových románikov, tehuliek a rovnako aj prominentných bábätiek. Aktuálne sa ale ukazuje, že až také ružové to nebude. Teda aspoň pre sexi slovenskú moderátorku, ktorá je opäť nezadaná!

Reč je o Erike Bugárovej, tvári módnej televízie Fahion TV, ktorá ešte donedávna tvorila pár s youtuberom Matejom Zrebným. Vlastne ani nie tak donedávna. Dostali sa k nám totiž informácie, že dvojica išla od seba a vzťah ukončili ešte pred niekoľkými mesiacmi. „Už dávnejšie spolu nie sú, ale verejne to riešiť nechceli," dozvedeli sme sa od nášho zdroja, následne farbu priznala aj samotná blondínka. 

Galéria: Erika Bugárová a Matej Zrebný už netvoria pár

Erika Bugárová a Matej Zrebný sa rozišli.
Zobraziť galériu (4)
Erika Bugárová a Matej Zrebný sa rozišli.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Ešte počas posledného Silvestra pritom oslavovali romantické prvé výročie, dali sa totiž dokopy práve na prelome rokov 2018/2019. Ešte "pred koronou" sa potom spoločne objavili na niekoľkých akciách a nič nenasvedčovalo tomu, že by im to vo vzťahu nemalo klapať. 

Opak je však pravdou a ich láske zazvonil umieračik. Pre Topky napokon túto informáciu potvrdila aj samotná Erika. „Áno, rozišli sme sa niekoľko mesiacov dozadu a netreba v tom hľadať žiadnu drámu. Rozišli sme sa po vzájomnej dohode a aj keď už spolu netvoríme pár, ostávame v dobrom priateľskom kontakte," vyjadrila sa nám k našej otázke kráska, na ktorú si teraz určite robí zálusk nejeden muž. 

Viac o téme: RozchodMatej ZrebnýErika Bugárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu