Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MEGA šialenstvo moderátorky Vacvalovej: Je samá odrenina... Fúúú, toto chce poriadnu odvahu!

Lenka Vacvalová sa dala na poriadne šialenstvo. Zobraziť galériu (10)
Lenka Vacvalová sa dala na poriadne šialenstvo. (Zdroj: Instagram L.V.)

PRAHA - 9 dní, 500 kilometrov, žiaden support! Toto je bilancia šialenstva, na ktoré sa dala slovenská moderátorka Lenka Vacvalová (30). Každý deň totiž odbehne po kopcoch viac ako maratón... Na ceste je už 4. deň a jej telo je samá odrenina. Fúúú, tak toto chce poriadnu odvahu!

Ten, kto sleduje moderátorku Lenku Vacvalovú, vie, že je to blázon - v tom najlepšom zmysle slova. Za sebou má už niekoľko šialených behov, ktoré chceli nielen kopu fyzickej, ale najmä psychickej sily. Ryšavka je pritom tvárou módnej televízie Fashion Tv a diváci ju poznajú ako vždy nahodenú krásku s dokonalým mejkapom a vo vysokých lodičkách. 

Galéria: Lenka Vacvalová

V súkromí však nie je žiadnou načančanou princeznou, práve naopak. Najnovšie sa dala na 500 kilometrov dlhú trasu naprieč českými Krkonošami, ktorú plánuje odbehnúť za 9 krátkych dní. Navyše, rozhodla sa, že tentokrát pri tom nechce pomoc, preto si nezabezpečila človeka na support a po celý čas nosí všetky veci potrebné na 9 dní na chrbte. 

MEGA šialenstvo moderátorky Vacvalovej:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

Aktuálne beží už štvrtý deň a každý z nich odbehla trasu dlhšiu ako maratón, čo sa, pochopiteľne, podpísalo aj na jej tele. Jej chodidlá sú samí pľuzgier a od športovej podprsenky má odretý už aj chrbát. „Samozrejme, že je to šialenstvo... Ale mne to takto dáva zmysel. Podporte ma, prosím, najbližšie dni adopciou mojich kilometrov,“ napísala k jednému z príspevkov. 

Vacvalová totiž každoročne beží na podporu dobrej veci. Aj tentoraz si jej priaznivci môžu „adoptovať“ kilometre, ktoré odbehla a podporiť tak onkologicky choré deti: „Pre Bátor Tábor som bežala už dvakrát a vďaka fantastickým ľuďom, ktorí mi verili, som vyzbierala na zážitkovú terapiu dokopy okolo 11 000 eur. Viac ako kedykoľvek predtým si uvedomujem, že nadácie ako je táto, potrebujú našu podporu, a tiež potrebujú, aby sa o onkologicky chorých deťoch neprestalo v dôsledku iných okolností hovoriť.“

MEGA šialenstvo moderátorky Vacvalovej:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

Lenke držíme palce! Ak chcete jej snahu podporiť a prispieť na zážitkovú terapiu onkologicky chorých detí, môžete tak urobiť TU»

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu