Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prvá PROMI akcia po korona-karanténe: Štíhle nohy Kvety Horváthovej, šik Magálová a... Prišiel aj Kollár

Kveta Horváthová, Kamila Magálová, Mária Reháková a Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Kveta Horváthová, Kamila Magálová, Mária Reháková a Boris Kollár (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Zúriaci koronavírus spôsobil, že sa na niekoľko mesiacov takpovediac zastavil celý svet. Zrušili sa všetky podujatia, v rátane šoubiznisových akcií... Opatrenia sa však začínajú uvoľňovať. A tak sa už konala aj prvá promi tlačovka. Moderátorka Kveta Horváthová (43) ukázala svoje štíhle nohy, herečka Kamila Magálová (69) sa predviedla v šik koženke a prišiel aj politik Boris Kollár (54).

Takmer tri mesiace žili Slováci zatvorení vo svojich bytoch a voľné chvíle mohli tráviť maximálne v prírode, čo najďalej od ďalších ľudí. Kvôli zúriacemu koronavírusu sa totiž zaviedli prísne opatrenia, v rámci ktorých sa museli pozatvárať aj všetky obchody, podniky, reštaurácie... Rušili sa verejné podujatia a na istý čas sa zastavila aj kultúra. 

Vláda však pomaly pravidlá uvoľňuje. A tak sa v týchto dňoch mohla konať už aj prvá promi akcia. V jednom z luxusných hotelov v Bratislave sa konala vernisáž portrétov finalistiek ankety Slovenka roka 2020. Medzi nominovanými sú aj známe tváre - a tie na predstavení obrazov nemohli chýbať. 

Kveta Horváthová bojuje o titul Slovenky roka v kategórii Médiá a komunikácia. V spoločnosti pútala pozornosť štíhlymi nohami v krátkom kvetovanom kostýme a doladila k nemu ružové rúško, ktoré v interiéri mala poctivo na tvári. 

Kveta Horváthová ukázala štíhle nohy v kvetovanom kostýme. Doladila k nemu aj rúško.
Zobraziť galériu (4)
Kveta Horváthová ukázala štíhle nohy v kvetovanom kostýme. Doladila k nemu aj rúško.  (Zdroj: Profimedia)

Medzi hosťami sa objavila aj herečka Kamila Magálová. Tá pre zmenu bojuje o víťazstvo v kategórii Umenie a kultúra. Na prvú spoločenskú udalosť po korona-karanténe dorazila nahodená v šik koženej bunde. 

Herečka Kamila Magálová dorazila na akciu v šik koženke.
Zobraziť galériu (4)
Herečka Kamila Magálová dorazila na akciu v šik koženke.  (Zdroj: Profimedia)

V nabitom pracovnom programe si čas na vernisáž našiel aj politik Boris Kollár. Po celý čas sedel v rúšku pri organizátorke ankety Márii Rehákovej, no keď sa išiel prihovoriť hosťom, ochranu z tváre zložil. 

Boris Kollár sa na vernisáži tiež objavil.
Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár sa na vernisáži tiež objavil.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kamila MagálováBoris KollárKveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu