Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prvého muža tajila, nový frajer vykecal vážny krok: Česká herečka a bývalý športovec sa zasnúbili!

Simona Babčáková s priateľom Ianom Adensamom Zobraziť galériu (2)
Simona Babčáková s priateľom Ianom Adensamom (Zdroj: Instagram IA)

PRAHA - Herečka Simona Babčáková (47) je už približne 4 roky rozvedená, no nikto ani len netuší, kto bol jej exmanželom, s ktorým má dve deti. Zato novému priateľovi, bývalému športovcovi a fitnes trénerovi Ianovi (42) bez problémov pózuje pre sociálne siete. A najnovšie mu evidentne ani nebránila, aby prezradil, že sú zasnúbení.

Dvojica sa dala dokopy pred dvomi rokmi úplnou náhodou. Bývalý atlét sa bol pozrieť na predstavenie, v ktorom Simona hrala a keď sa chystal odísť, herečka mu z ničoho nič nastúpila do auta. Poplietla si totiž vozidlá. „Zaujala ma tým, že som si v prvej chvíli vôbec neuvedomil, kto to je. Videl som len príjemnú, charizmatickú ženu, ktorá na mňa pôsobila veľmi žensky v tom najlepšom zmysle slova,” povedal Blesku Ian, keď vyšiel najavo ich vzťah. 

Galéria: Herečka Simona Babčáková

Vďaka náhode odštartoval ich prvý rozhovor a v marci 2018 sa dali dokopy. A po dvoch rokoch prišla žiadosť o ruku! Novinárom však o nej nepovedala herečka známa z filmu Nestyda či seriálu Ohnivý kuře, ale opäť práve Ian. 

Pre žiadosť sa rozhodol vďaka koronakríze, ktorá vraj ich vzťah dostatočne preverila. „O svadbe sme zatiaľ premýšľali len veľmi teoreticky, takže čas presnejších informácií len príde,” povedal fitnes tréner pre Super.cz. 

Simona Babčáková s priateľom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram IA)

Viac o téme: Simona Babčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu