Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásna tlmočníčka do posunkovej reči: Dnes je hviezdou tlačoviek, ale... Aha, kedysi tancovala s Darou Rolins!

Barbara Randušková v minulosti tancovali aj s Darou Rolins. Zobraziť galériu (13)
Barbara Randušková v minulosti tancovali aj s Darou Rolins. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Krízová situácia okolo koronavírusu spôsobila, že naši poslanci usporadúvajú aj niekoľko tlačoviek denne. A neraz sa stalo, že viac ako na to, čo hovoria politici, sa ľudia sústredili na krásnu prekladateľku do posunkovej reči. Barbara Randušková však v minulosti bola aj talentovanou tanečnicou. Pozrite, tancovala s Darou Rolins (47)!

Sympatický vzhľad, tip-top figúra... Niet divu, že sa diváci počas tlačoviek našich politikov sústredia viac na prekladateľku z posunkovej reči, ako na obsah hovoreného. Barbara Randušková sa počas korona-krízy, kedy sa konferencií konalo podstatne viac, stala hotovou hviezdou televíznych obrazoviek. 

Barbara Randušková je známa z tlačových konferencií, ktoré prekladá do posunkovej reči.
Zobraziť galériu (13)
Barbara Randušková je známa z tlačových konferencií, ktoré prekladá do posunkovej reči.  (Zdroj: Topky.sk)

Najnovšie prekladateľka prijala pozvanie do sobotnej relácie verejnoprávnej RTVS Neskoro večer. Tam sa rozrozprávala napríklad aj o tom, ako sa k prekladateľstvu dostala. Zaujímavosťou je, že v rodine nemá nikoho nepočujúceho. „Mňa fascinoval ten jazyk. Že existuje jazyk, ktorý funguje inak, ako náš, tak som sa ho išla naučiť,“ prezradila v relácii Barbara.

„Ja viem, že je to taká suchá odpoveď, že ste čakali niečo viac, ale naozaj som sa len prihlásila na kurz. Ja som v tom čase študovala psychológiu, takže z tohto ohľadu ma to zaujímalo, že ako funguje tá komunikácia atď,“ dodala prekladateľka v šou Neskoro večer. Práve tam však odhalili aj brunetkinu zaujímavú minulosť - kedysi bola úspešnou tanečnicou.

Barbara Randušková (vľavo) mala kedysi dlhé vlasy a vlnila sa v klipe s Darou Rolins.
Zobraziť galériu (13)
Barbara Randušková (vľavo) mala kedysi dlhé vlasy a vlnila sa v klipe s Darou Rolins.  (Zdroj: youtube.com)

Tanec dokonca učila v Street Dance Academy Laciho Strike-a. A aj dnes sa na youtube dá nájsť video, v ktorom sa vlní po boku hviezdnej Dary Rolins. „Bolo to skvelé obdobie, veľmi rada naňho spomínam a je mi trošku ľúto, že sa nemôžem tomu tancu tak venovať, lebo teraz sa už venujem iným veciam, ale bolo to veľmi príjemné obdobie,“ povedala Randušová s tým, že dnes už tancuje iba doma. 

No pozrite, ako jej to išlo kedysi!

Viac o téme: Barbara Randušková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu