Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kmotríkovej odkaz chorej Pariškovej: Slová z ktorých mrazí... Aj ty to zvládneš!

Kmotríková poslala svojej kolegyni silný odkaz! Zobraziť galériu (4)
Kmotríková poslala svojej kolegyni silný odkaz!

BRATISLAVA - Len minulý týždeň Aneta Parišková (46) šokovala verejnosť, keď oznámila, že v nemocnici bojuje so zákernou rakovinou, konkrétne s Non-Hodgkinovym lymfómom. Jej exkolegyňa z jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková (49) si týmto náročným bojom prešla už dvakrát. Blondínke preto nechala odkaz... Slová, z ktorých mrazí!

Liečba rakoviny je veľmi dlhá a náročná. Ten, kto si ňou prešiel, vie, čo momentálne prežíva známa slovenská moderátorka Aneta Parišková. Blondínka len minulý týždeň prostredníctvom sociálnej siete Instagram informovala, že bojuje s Non-Hodgkinovym lymfómom. Od priaznivcov sa preto okamžite dočkala množstva povzbudivých správ. 

Galéria: Aneta Parišková s manželom Miroslavom
Pridali sa však aj mnohé známe tváre či dokonca Slovenský červený kríž, ktorého je moderátorka dlhoročnou podporovateľkou. No slová plné podpory svojej bývalej kolegyni z jojkárskeho spravodajstva adresovala aj Adriana Kmotríková. Práve ona presne vie, do akého náročného boja sa Aneta pustila. V Národnom onkologickom ústave ju totiž na zákernú rakovinu liečili už dvakrát.

Aneta Parišková bojuje s rakovinou.
Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková bojuje s rakovinou.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Adriana Kmotríková poslala svojej chorej kolegyni silný odkaz.
Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková poslala svojej chorej kolegyni silný odkaz.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Anetka, veľmi ti držím palce, aby si to zvládla! Prajem ti najmä veľa sily a pozitívneho myslenia. Veď vieš, že mňa v Národnom onkologickom ústave už dvakrát liečili z rakoviny. Aj ty to zvládneš,“ povedala Kmotríková pre časopis Šarm. Moderátorka prvýkrát zvádzala boj s rakovinou v roku 2015, vtedy jej lekári našli nádor na mozgu.

O dva roky neskôr sa zákerná choroba vrátila opäť, no tentokrát udrela na jej ženské orgány - liečila sa na rakovinu žliaz maternice. Obidve choroby sa jej, našťastie, podarilo poraziť. A preto veríme, že podobný scenár bude mať aj liečba Anety Pariškovej a čoskoro sa aj ona bude môcť tešiť z pevného zdravia. Držíme palce!

Viac o téme: Adriana KmotríkováAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu