Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Babyboom pokračuje: Česká televízna hviezda je tehotná!

Babyboom v šoubiznise neutícha. Zobraziť galériu (10)
Babyboom v šoubiznise neutícha. (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA – Ani v čase pandémie koronavírusu neutícha česko-slovenský babyboom. Len nedávno oznámila tehotenstvo slovenská moderátorka, krátko nato speváčka Markéta Konvičková, včera priznali bábätko na ceste markizáci a pridáva sa k nim aj obľúbená česká televízna hviezda. Moderátorka televízie Prima Andrea Antony sa s manželom teší na prírastok do rodiny.

Mnohí sú aktuálne zavretí doma so svojimi polovičkami, a tak niet divu, že kolujú žartíky o náraste populácie po skončení karantény. Tieto tvrdenia podporuje aj fakt, že čím ďalej, tým viac oznamujú ženy požehnaný stav. A výnimkou nie sú ani známe tváre. Moderátorka Michaela Kicková, speváčka Markéta Konvičková či redaktorka televízie Markíza Ivana Miklánková sa s radostnou novinou pochválil v priebehu posledných dní.

A k trendu babyboomu v česko-slovenskom šoubiznise prispeje aj česká televízna hviezda Andrea Antony. Moderátorka Primy totiž pod srdcom nosí svoje prvé bábätko, ktoré privedie na svet manželovi niekedy na jeseň. „Konečne môžem popravde odpovedať na aktuálne veľmi častú otázku: Či plodíme v karanténe. Takže: Nie, plodili sme totiž už pred karanténou,“ oznámila so sebe vlastným humorom Andrea. Na sociálnej sieti sa s fanúšikmi podelila o radostnú správu. „Pridávame sa k babyboomu a sme zvedaví, čože nás to vlastne čaká,“ napísala k záberu s tehotenským bruškom.

Andrea Antony sa čoskoro stane mamou.
Zobraziť galériu (10)
Andrea Antony sa čoskoro stane mamou.  (Zdroj: Instagram A.A.)

Viac o téme: Andrea Antony
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu