Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalšia radosť v Markíze: Sexi blondínka bude mamičkou, ale.... Kočík kupovať nebudú!

Markizáčka sa teší na prírastok. Zobraziť galériu (6)
Markizáčka sa teší na prírastok. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - V Markíze sa to v poslednom období tehuľkami a čerstvými mamičkami len tak hemží. Náhradu si televízia bude musieť najnovšie hľadať aj za jednu zo svojich ďalších tvárí. Na materskú sa chystá redaktorka z Telerána!

Reč je o Zuzane Vankovej, ktorá to má už skutočne "za pár". Podľa fotografie z jej Instagramu a bruška naznačujúceho pokročilé tehotenstvo je jej pôrod už takpovediac za rohom. Ešte skôr sa však zbavila jednej typickej mamičkovskej starosti - kočík pre svoje dieťatko zháňať nebude.

Galéria: Zuzana Vanková
Zuzana Vanková sa čoskoro stane mamičkou.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vanková sa čoskoro stane mamičkou.  (Zdroj: Instagram Z.V.)

„Myslela som si, že budem v tomto všetkom úplne stratená. Nenechali ma v tom,” napísala sympatická blondínka k fotografii s herečkou Mary Bartaloš. Tá jej slová vysvetlila o čosi jasnejšie. Kočík, pri ktorom obe dámy na zábere pózujú, svojej kamarátke posunula do dočasnej opatery. 

Sympatická markizáčka má už takéto krásne bruško
Zobraziť galériu (6)
Sympatická markizáčka má už takéto krásne bruško  (Zdroj: Instagram Z.V.)

„Teším sa, že sa bude voziť v tomto super kočiari, lebo je fakt mega, my sme s ním boli najviac spokojní.  Ale teraz, keď už máme jeho mladšieho brata (iný model kočíku, pozn. red,) sa tak nudil, že ho dávame na také dlhšie prázdniny k tete Zuzke a ujovi Kristiánovi. Oni sa o teba dobre postarajú a keď sa tam budeš nudiť, vrátiš sa,” napísala Mary, ktorá tak svoju priateľku odľahčila o jednu starosť navyše. 

Viac o téme: TeleránoZuzana Vanková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu