Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Erotický TRAPAS moderátora v správach RTVS: Ministerstvo spustilo nové... Ehm, pornostránky?!

Miroslav Frindt si v serióznom spravodajstve verejnoprávnej RTVS urobil pikantný trapas. Zobraziť galériu (4)
Miroslav Frindt si v serióznom spravodajstve verejnoprávnej RTVS urobil pikantný trapas. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - O čare živého vysielania už písať ani nemusíme. Často si live prenos vyžiada menej či viac úsmevný trapas. Jeden taký si najnovšie vyrobil moderátor seriózneho spravodajstva verejnoprávnej RTVS Miroslav Frindt (49). Pred celým Slovenskom totiž zahlásil, že ministerstvo práce spustilo nové stránky... Ehm, PORNA!

Čítať z čítačky v živom vysielaní asi nebude úplne med lízať. Mozog si totiž často doplní celé slovo ešte skôr, ako oči stihnú zaznamenať zvyšok písmen. Ktovie, či práve toto bol dôvod trapasu, ktorý si v utorkovom spravodajstve verejnoprávnej RTVS vyrobil seriózny moderátor Miroslav Frindt. 


Pikantný TRAPAS v živom vysielaní JOJky: Holý divák cez celú obrazovku... Ups!


Pri zahlasovaní správy o novej aktivite Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny sa mu totiž zaplietol jazyk tak, že mu z úst vyšiel hotový skvost. Miesto toho, aby zahlásil, že ministerstvo spustilo v čase koronakrízy webstránky pomahameludom.sk a neprepustaj.sk, totiž Slovákom oznámil čosi úplne iné.


TRAPAS Matoviča v JOJ-ke: Zabudol prísť na live vysielanie... Ospravedlnenie moderátorke a pozvanie na kávu!


A oveľa pikantnejšie. Do živého vysielania totiž odrazu zahlásil: „Ministerstvo práce spustilo nové stránky porna... pomahameludom.sk a neprepustaj.sk,“ oznámil v správach Frindt, ktorý si hneď uvedomil, že číta úplne inú informáciu, akú mal pôvodne podať a okamžite sa opravil.

No správa o spustení nových stránok porna v súvislosti s ministerstvom práce bez pochýb pobavila všetkých divákov spravodajstva verejnoprávnej RTVS. Pozrite si VIDEO:

Miroslav Fridt RTVS - ministerstvo spustilo stránky porna

Viac o téme: RTVSMiroslav Frindt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu