Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trapas v telke: Moderátor dole bez... Veď je to syn legendárneho Supermana!

Will Reeve Zobraziť galériu (9)
Will Reeve (Zdroj: abc)

LOS ANGELES - Mnohí ľudia v aktuálnej situácii pracujú z domu a výnimkou nie sú ani televízni reportéri. Jedným z nich je aj Will Reeve (27), syn legendárneho herca Christophera Reeva. V týchto dňoch sa stal slávnym vďaka tomu, že si pred kamery neobliekol nohavice.

Komu nie je známe priezvisko Reeve, ten určite zbystrí pri pohľade na Willovu tvár. Jeho podoba  s otcom, ktorý stvárnil Supermana, je naozaj neodškriepiteľná. Syn však nešiel v otcových hereckých šľapajach, no prácu s kamerou majú spoločnú – Will Reeve je moderátorom a reportérom televízie ABC. 

Will Reeve so svojím slávnym otcom
Zobraziť galériu (9)
Will Reeve so svojím slávnym otcom  (Zdroj: Instagram WR)

V týchto dňoch sa o sympatickom televíznom pracovníkovi hovorí viac ako kedykoľvek predtým. Svoj príspevok do vysielania Good Morning America totiž prinášal priamo z pohodlia svojho domu. Pred kameru si sadol v košeli a saku, no akosi si nedal pozor a odhalil, že dole má len priliehavé boxerky

Will Reeve
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)

Keď si Will všimol, že mnohé stránky a užívatelia sociálnych sietí zdieľajú tieto zábery, vyjadril sa k nim na Twitteri. Ako podotkol, príliš široký uhol kamery a stovky ľudí, ktorí ho takto videli, ho donútili zamyslieť sa nad svojou rannou rutinou. „V snahe byť efektívny som sa vychystal na cvičenie po vysielaní príliš skoro. Tipy od ľudí, ktorí nosia nohavice, opasok a topánky počas pracovných videohovorov sú vítané,” zasmial sa na svojom prešľape. 

Zo situácie ale zároveň vyťažil ďalšiu reportáž. Jeho včerajší príspevok sa týkal etikety obliekania pri pracovných stretnutiach cez videoprenosy. „Will bol na špičke trendov celý deň aj noc po tom, ako si diváci Good Morning America všimli čosi odlišné na jeho pracovnom obleku – alebo by sme mali povedať chýbajúcom oblečení?” uviedla vtipne jeho reportáž kolegyňa zo štúdia. 

Will Reeve vysvetľoval divákom, že si majú dávať pozor na to, aký široký je záber kamery.
Zobraziť galériu (9)
Will Reeve vysvetľoval divákom, že si majú dávať pozor na to, aký široký je záber kamery.  (Zdroj: abc)

Viac o téme: Christopher ReeveWill Reeve
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu