Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cibulková prezradila meno syna: Vieme, prečo vybrala práve TOTO... Milý dôvod z minulosti!

Dominika Cibulková bude mať synčeka Jakubka. Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková bude mať synčeka Jakubka. (Zdroj: Instagram D.C.)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (30) včera na sociálnej sieti Instagram prezradila meno svojho bábätka. Zverejnila fotku tapety a podelila sa o informáciu, že príprava izbičky pre jej synčeka Jakubka je už v plnom prúde. Bývalú tenistku sme preto v tejto súvislosti oslovili, nech nám prezradí, prečo pre svojho prvého potomka vybrala práve meno Jakub.


Tehotná Cibulková prezradila meno bábätka: Bude tradičné a slovenské... Takto sa bude volať!


Dominika Cibulková sa v týchto chvíľach už naplno venuje prípravám na príchod svojho prvého potomka. Ako na Instagrame prezradila, už s partnerom chystajú aj detskú izbičku. A práve pri fotke detskej tapety prezradila, že jej synček dostane meno Jakub.

Galéria: Pozrite, ako Dominike Cibulkovej pristane tehotenstvo:

Plavovlásku sme v tejto súvislosti oslovili a prezradila nám aj dôvod tohto výberu. „Áno, bude Jakub. Mne sa odjakživa páčili slovenské mená a nepodľahla som trendu cudzokrajných mien, aj keď priezvisko Navara by to ešte znieslo,“ povedala pre Topky.sk Cibulková.

Že sa jej páčia slovenské mená, však zďaleka nebol jediný dôvod tejto voľby. „Jakuba som mala vo výbere od malička, pretože keď som sa ja mala narodiť, mala som byť Jakub, takže nebolo o čom... A manželovi sa to meno ešte aj páčilo, takže to bolo easy,“ dodala šťastná budúca mamina. Jej aj maličkému Jakubkovi prajeme veľa zdravia! 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu