Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Expartner Ivety Bartošovej doplatil na koronavírus: Martucciho odmietli obslúžiť... Musel opustiť reštauráciu!

Domenica Martucciho odmietli obslúžiť! Zobraziť galériu (8)
Domenica Martucciho odmietli obslúžiť! (Zdroj: Facebook D.M.)

PRAHA – Koronavírus desí všetkých. Niekoho viac, niekoho menej, no obavy majú ľudia najmä z cestovania do Talianska a z ľudí, ktorí odtiaľ prišli. Nebezpečné ochorenie sa potvrdilo už aj v Česku a doplatil naň bývalý partner Ivety Bartošovej (†48) Domenico Martucci (44). Včera sa totiž netajil tým, že musel odísť z reštaurácie, kde mal rezerváciu. Prišiel za ním dokonca samotný majiteľ...

Celý svet aktuálne žije tým, že sa objavil koronavírus. Ľudia sa boja a vykupujú obchody, robia rozličné opatrenia a práve na tento strach u našich českých susedov doplatil Domenico Martucci, ktorý je známy i tým, že v roku 2011 tvoril pár s dnes už zosnulou Ivetou Bartošovou. Už ako napovedá jeho meno a priezvisko, je pôvodom Talian a to u ľudí vyvoláva strach. Preto bol nútený opustiť reštauráciu, v ktorej mal rezerváciu.

Niekdajšieho partnera Ivety Bartošovej (†48) Domenica Martucciho neobslúžili kvôli tomu, že je Talian.
Zobraziť galériu (8)
Niekdajšieho partnera Ivety Bartošovej (†48) Domenica Martucciho neobslúžili kvôli tomu, že je Talian.  (Zdroj: Facebook D.M.)

So svojím zážitkom sa podelil s ľuďmi na Facebooku. „Po rezervácii v reštaurácii prišiel za mnou majiteľ a ospravedlnil sa mi, že moja národnosť môže spôsobiť ostatným klientom paniku...“ napísal na sociálnu sieť Domenico. „Samozrejme, nechcel som spôsobiť žiadny problém a odišiel som,“ dodáva taliansky gróf.

Napriek tomu, že vzal túto skúsenosť športovo, zaiste sa ho to dotklo. Najmä preto, že má jasný názor na vec a v Taliansku to vraj vôbec nie je taká tragédia, ako samotná vláda tvrdí. „Dajte si pozor, pretože kvôli výrokom talianskej vlády dostala ekonomika obrovskú ranu a šla úplne dole. Ako jediná vyvolala obrovskú paniku, aj keď z 60 miliónov obyvateľov je minimum nakazených. Je neadekvátny pomer medzi tým, čo vláda spôsobila ekonomike a medzi percentom chorých,“ vyjadril sa na adresu svojej domoviny a zároveň dodáva: „Dúfam, že česká vláda neurobí rovnakú chybu ako talianska a zachová pokoj.“

Domenica Martucciho neobslúžili kvôli jeho národnosti. Tá by mohla totiž v ľuďoch vyvolať paniku.
Zobraziť galériu (8)
Domenica Martucciho neobslúžili kvôli jeho národnosti. Tá by mohla totiž v ľuďoch vyvolať paniku.  (Zdroj: Facebook D.M)

Viac o téme: Iveta BartošováDomenico Martucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu