Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Poriadne fofry V siedmom nebi: Pomohol Kollár... Natáčanie len pár hodín pred vysielaním!

V štúdiách JOJkárskej koliby bolo dnes poriadne rušno. Zobraziť galériu (5)
V štúdiách JOJkárskej koliby bolo dnes poriadne rušno. (Zdroj: TV JOJ, Instagram)

BRATISLAVA - V štúdiách na Kolibe mali v nedeľu poriadne naponáhlo. Netradične totiž natáčali večernú časť obľúbenej relácie V siedmom nebi, a to doslova len pár hodín pred jej odvysielaním. Prípravu relácie museli posunúť kvôli politikom!

Celé Slovensko už niekoľko týždňov sleduje prípad štyroch detičiek, ktorých osud visí na vlásku. Vlastne, na poriadne drahom vlásku. Riško, Alexej, Alex a Amélia trpia spinálno-svalovou atrofiou, pri ktorej sa pacienti zvyčajne nedožijú viac než dvoch rokov. Našťastie, na túto chorobu existuje liek, dovoliť si ho však nemôže takmer nikto. Jeho cena sa totižto šplhá cez 2,1 milióna dolárov.

Galéria: Relácia V siedmom nebi rozbehla zbierku na pomoc detičkám s fatálnou diagnózou

 

Aj preto sa televízia JOJ spoločne s reláciou V siedmom nebi rozhodla spustiť SMS zbierku, pomocou ktorej sa pokúšajú vyzbierať finančnú pomoc pre malých pacientov. Príprava relácie sa však tentokrát značne posunula. Dôvodom je účasť niekoľkých politikov. Ako sme sa dozvedeli z dobre informovaného zdroja, do štúdia sa hneď po volebnej noci chystal aj Boris Kollár, ktorý sa okrem osobnej pomoci rozhodol osloviť aj svojich známych, aby do zbierky prispeli.

Relácia V siedmom nebi je tentokrát venovaná deťom trpiacim spinálno-svalovou atrofiou.
Zobraziť galériu (5)
Relácia V siedmom nebi je tentokrát venovaná deťom trpiacim spinálno-svalovou atrofiou.  (Zdroj: TV JOJ)

Avšak kvôli predvolebnému moratóriu musel jojkársky štáb posunúť nakrúcanie až na nedeľu. „Nakrúcanie relácie V siedmom nebi bolo dopredu naplánované na nedeľu 1. marca. Keďže sa v relácii objavia viacerí politici, bolo potrebné dodržať volebné moratórium a princíp férovej predvolebnej súťaže," potvrdila pre Topky televízia JOJ.

Kvôli volebnému moratóriu sa nakrpcanie relácie V siedmom nebi muselo posunúť až a nedeľu.
Zobraziť galériu (5)
Kvôli volebnému moratóriu sa nakrpcanie relácie V siedmom nebi muselo posunúť až a nedeľu.  (Zdroj: TV JOJ)

V relácii vystúpil aj obľúbený slovenský spevák Lukáš Adamec, ktorý je sám otcom dvoch detí. Ten pred pár dňami pomohol aj tým, že spolu so speváčkou Lillie Nicole McCloud a hudobníkom Mariánom Čekovským odohrali v Rožňave koncert bez nároku na honorár. Ten všetci venovali práve na účet chorého Alexa.

V relácií zaspieval aj Lukáš Adamec, ktorý sám prispel na účet jedného z detičiek tým, že sa vzdal honorára z nedávneho koncertu.
Zobraziť galériu (5)
V relácií zaspieval aj Lukáš Adamec, ktorý sám prispel na účet jedného z detičiek tým, že sa vzdal honorára z nedávneho koncertu.  (Zdroj: TV JOJ)

„Ak viem pomôcť tým, že budem spievať, čo milujem, a možno to pomôže informovať o pár ľudí viac, a tých pár ľudí možno prispeje životne dôležitými eurami. Možno tie eurá zachránia život. Potom je skôr otázka, kto a prečo by sa tak nechcel rozhodnúť, ak má možnosť," prezradil nám Adamec.

SMS zbierka, ktorú spustila televízia, bude pokračovať aj po odvysielaní relácie V siedmom nebi.
Zobraziť galériu (5)
SMS zbierka, ktorú spustila televízia, bude pokračovať aj po odvysielaní relácie V siedmom nebi.  (Zdroj: TV JOJ)

Zbierka prostredníctvom darcovských SMS už beží, bude sa zbierať aj počas samotného vysielania a možnosť prispieť budú mať ľudia aj ďalšie dni po odvysielaní obľúbenej relácie. Dátum uzavretia zbierky zatiaľ známy nie je. Celá suma, ktorú sa podarí vyzbierať, bude následne rovnomerne rozdelená medzi malých pacientov čakajúcich na záchranu.

Viac o téme: Boris KollárV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu