Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fanúšikovia Gotta (†80) vo vytržení: Ivana pre nich nachystala prekvapenie... Tisícky nadšených reakcií!

Ivana Gottová a Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Ivana Gottová a Karel Gott (Zdroj: Instagram K.G.)

PRAHA - Uplynulo už neuveriteľných 5 mesiacov, odkedy do neba odišla snáď najväčšia česko-slovenská ikona, legendárny spevák Karel Gott (†80). Aj po tejto dobe za ním tisícky fanúšikov stále smútia, mnohí z nich pravidelne navštevujú jeho hrob na pražských Malavazinkách. Po tom, čo sa dozvedeli o spomienkovom koncerte, ktorý sa okamžite vypredal, majú aj ďalší dôvod na radosť. Ivana Gottová (44) totiž oznámila skvelú správu!

Tí, ktorí sa nestihli dostať k lístkom na decembrový koncert Pocta Karlu Gottovi, smútiť nemusia. Po vstupenkách sa len po pár hodinách doslova zaprášilo, no Ivana fanúšikom ponúkla parádnu útechu. Vdova po Maestrovi oznámila, že o pár mesiacov sa na pulty kníhkupectiev dostane jeho autobiografia. Táto správa nenechala chladnými tisícky ľudí a okamžite sa objavilo množstvo komentárov, medzi nimi aj také, či bude táto publikácia dostupná aj na Slovensku. 

Galéria: Takto si pamätáme na Karla Gotta:
„Milí Karlovi priaznivci, množia sa otázky, kedy vyjde manželova avizovaná autobiografia. Kniha bola dopísaná manželom už na sklonku jeho života. Aktuálne pracujeme na jej vizuálnej podobe, čo je v kompetencii agentúry Karel Gott Agency. Predpokladáme, že by manželova autobiografia mala vyjsť tento rok na jeseň,” napísala Ivana na facebookovej fanpage svojho muža, ktorú sa desiateho februára rozhodla opäť oživiť, aby fanúšikov mohla informovať o tom, čo sa chystá. 

Ivana Gottová fanúšikov potešila skvelou novinkou  - o niekoľko mesiacov sa dočkajú maestrovej autobiografie!
Zobraziť galériu (4)
Ivana Gottová fanúšikov potešila skvelou novinkou - o niekoľko mesiacov sa dočkajú maestrovej autobiografie!  (Zdroj: Facebook Karel Gott/Petr Kozlík)

Netreba ani dodávať, že správa o autobiografii vyvolala obrovskú vlnu nadšených ovácií. Ľudia Ivane vo veľkom ďakovali, poslali jej množstvo podporných reakcií, no a vyzerá to tak, že o knihu je enormný záujem už teraz, hoci má vyjsť až o niekoľko mesiacov. Nie je vylúčené, že sa publikácia vypredá rovnako rýchlo ako lístky na koncert, s veľkým záujmom však agentúra zrejme ráta už teraz a možno teda plánujú aj prípadnú dotlač. 

 

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu