Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda Kurvahošigutntág šokuje: Tajná svadba... Bolek Polívka sa tretíkrát oženil!

Bolek Polívka sa tajne oženil! Zobraziť galériu (5)
Bolek Polívka sa tajne oženil!

BRNO – Tak tomu sa hovorí šok! Už snáď nik ani nepredpokladal, že by sa niekoľkonásobný otec do tretice oženil. A predsa! Po dlhoročnom spolužití si Bolek Polívka (70) s partnerkou Marcelou Černou (50) povedali áno. Vybrali si magický dátum a svadba bola tajná a komorná!

Ako informuje český Blesk, z hviezdy kultovej komédie Dědictví aneb Kurvahošigutntág je novomanžel. Po dlhých dvadsiatich štyroch rokoch spolunažívania sa Marcela Černá, matka troch detí Bolka Polívku – Jana, Františka a Mariany, konečne dočkala a je z nej pani Polívková. Svoje áno si mali povedať na radnici na brnianskom Dominikánskom námestí.

Galéria: Bolek Polívka

Dvojica si vybrala v skutku magický dátum – 22.02.2020. Svadba to však bola len malá. Za svedka vraj išiel Bolkovi jeho kamarát Jiří Bartoška, ktorý prišiel s manželkou Andreou, no ostatní priatelia z brandže chýbali.

Hviezda nezabudnuteľnej komédie sa rozhodla pre vážny krok po tretí raz. Po dvoch nevydarených manželstvách snáď toto už bude doživotné. Aj samotný herec zrejme cíti, že to tak bude. Svedčia o tom jeho slová spred dvoch rokov. „Vzťah s Marcelou, svojou súčasnou partnerkou, si vážim a verím, že už je to definitívne,“ vyjadril sa na adresu dnes už svojej zákonitej. Manželom srdečne blahoželáme.

Bolek Polívka si vzal Marcelu Černú za manželku po 24 rokoch spolužitia.
Zobraziť galériu (5)
Bolek Polívka si vzal Marcelu Černú za manželku po 24 rokoch spolužitia.

Viac o téme: Bolek PolívkaMarcela Černá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu