Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fanúšikovia vo vytržení: Odvážny krok Markízy... Návrat kontroverznej šou!

Fanúšikovia vo vytržení! Zobraziť galériu (4)
Fanúšikovia vo vytržení! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prísť na trh s novou šou je pre televízie vždy veľkým riskom. Nie vždy sa totiž ich novinky osvedčili, hoci do nich zainvestovali obrovské peniaze. V prípade Markízy takto dopadli trebárs Hypnoshow, Koleso šťastia či Ostrov - formáty, ktoré sa namiesto ťahúňov stali absolútnymi prepadákmi. Jedna z nedávnych noviniek žlto-modrej relácie sa však naozaj uchytila a chystá sa jej veľký návrat!

Reč je o Svadbe na prvý pohľad, jej prvá séria sa aktuálne pomaly, ale isto chýli k svojmu koncu. Príbehy troch párov, ktoré sa prvýkrát videli až pred oltárom, si získali srdcia tisícok divákov a počas štvrtkových večerov Markíza ich emotívnymi príbehmi absolútne valcovala konkurenciu. Núdza nebola o kopu prekvapení, romantické chvíle, no aj mimoriadne vyhrotené situácie. Aj vďaka nim má šou na konte obrovské množstvo fanúšikov, ktorí majú hlavu v smútku pre jej blížiaci sa koniec.

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Júlia a Ľubo

Svadba na prvý pohľad sa dočká svojej druhej série!
Zobraziť galériu (4)
Svadba na prvý pohľad sa dočká svojej druhej série!  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Aktuálne však majú poriadny dôvod na radosť. Podľa portálu mediaboom totiž televízia chystá druhú sériu, ba čo viac, vo februári mali začať už aj prvé prípravy, konkrétne hľadanie adeptov na expresné manželstvo. Ak teda ešte stále hľadáte tú pravú alebo pravého a máte odvahu tento proces absolvovať pred kamerami, teraz máte jedinečnú príležitosť. Markízy sme sa pýtali, v akom štádiu sa momentálne druhá séria nachádza a kedy by sa jej diváci mohli dočkať.

„Šou Svadba na prvý pohľad sa u divákov stretla s obrovským úspechom, čo nás nesmierne teší. Momentálne zatiaľ iba hľadáme účinkujúcich pre druhú možnú sériu,” povedala pre Topky PR manažérka Ľudmila Ráceková, čím potvrdila, že pokračovania populárnej šou sa fanúšikovia skutočne dočkajú. 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu