Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kaliho manželku čaká operácia: Raper odmieta koncerty a stará sa o dcérku!

Kali má v životných prioritách jasno. Zobraziť galériu (4)
Kali má v životných prioritách jasno. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Koloman Magyary (37), známy pod umeleckým menom Kali, sa už niekoľkokrát pohrával s myšlienkou ukončiť svoju kariéru. Raper tak síce neurobil, no teraz sa rozhodol svoje tempo zvoľniť. Jeho manželku totiž čaká operácia.

Kalimu sa pred rokom radikálne zmenil život. Jeho partnerka Alica mu porodila prvú dcérku Nelku a o pár mesiacov neskôr spečatili svoju lásku spoločným áno. Pre rapera sú jeho dievčatá tým najdôležitejším a tak nečudo, že sa o ne snaží starať, ako sa len dá. Kvôli rodine sa dokonca rozhodol spomaliť svoju skvele nakopnutú kariéru.

Galéria: Kali a jeho rodinka

„Určite máme menej koncertov. Dosť koncertov v podstate odmietame,” priznal pre JOJku Kali, ktorý sa nechce prizerať, ako mu život ubieha pred očami. „Na jednej strane treba určite zarábať a postarať sa o rodinu, na druhej strane, nechcem byť ten kariérista, ktorý sa zrazu zobudí a jeho dcéra bude mať sedem rokov. Síce budú naškrabané peniaze, ale ja budem niekde na prístrojoch, lebo to nebudem zvládať po fyzickej stránke.“

Pre Kaliho je rodina na prvom mieste.
Zobraziť galériu (4)
Pre Kaliho je rodina na prvom mieste.  (Zdroj: Instagram Kali)

Navyše, doma je momentálne potrebný viac ako kedykoľvek pred tým. Alica má totiž zdravotné problémy, a tak sa Kali snaží tráviť doma čo naviac času a pomáhať jej so starostlivosťou o ich poklad. „Manželka pôjde asi na operáciu, lebo má pruh. Nesmie nejako extrémne manipulovať s malou, nesmie ju dvíhať, takže som tam teraz číslo jedna v týchto veciach,“ prezradil otecko, ktorý sa okamžite chopil rodičovských povinností, aby svoju polovičku odbremenil.

Kaliho manželku Alicu čaká operácia. Raper so starostlivosťou pomáha, ako sa dá.
Zobraziť galériu (4)
Kaliho manželku Alicu čaká operácia. Raper so starostlivosťou pomáha, ako sa dá.  (Zdroj: Instagram Alicanails)

Dúfajme, že všetko nakoniec dobre dopadne a mamičke želáme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Kali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu