Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Česko-Slovenský ples 2020: Verešová opäť meškala ale... Wau, TOTO stálo za to!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová (Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA - V sobotu večer sa v priestoroch Obecného domu v Prahe opäť konal prestížny Česko-Slovenský ples. Jeho každoročnou hviezdou sa stáva jedna z našich kráľovien krásy, niekdajšia víťazka Miss Andrea Verešová. No a nesklamala ani tentokrát. Či už svojím meškaním alebo tým, že opäť vyzerala skrátka božsky!

Andrea Verešová si udalosti, na ktorých sa objaví, vyberá naozaj zodpovedne. Slovenskú krásku by síce chceli mať takmer všade, ona na to však čas nemá, a tak sa pokladá za naozaj exkluzívneho hosťa. Jej prítomnosťou sa už nejaký ten rôčik môže pochváliť Česko-Slovenský ples, kde sa objavila aj tentokrát. Nezabudla však na svoje pravidelné maniere - opäť meškala. Príchody na veselicu totiž začínali od 18:00, oficiálny program mal štartovať o hodinu neskôr.

Galéria: Galéria z Česko-Slovenského plesu 2020 v Prahe
A Andrea? Tá prišla tesne pred pol ôsmou. Je neskorý príchod pritom nie je žiadnou výnimkou. Modelka meškala už niekoľkýkrát, no z jej príchodu sa časom stal vrchol programu. Verešová akoby samu seba poňala za zlatý klinec a keď vstúpila do priestorov Obecného domu, všetkým naokolo sa zastavil dych. Ako sa hovorí, na dobré sa oplatí čakať a Andrea túto starú frázu opäť len potvrdila. Veď sa len pozrite, nevyzerá božsky?

Andrea Verešová na ples opäť meškala, čakanie na kráľovnú krásy sa však naozaj vyplatilo!
Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová na ples opäť meškala, čakanie na kráľovnú krásy sa však naozaj vyplatilo!  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Andrea VerešováČesko-Slovenský ples
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu