Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Boris Kollár na plese: V Bratislave s dcérou, ale v Prahe... Toto je jeho nová favoritka!

Boris Kollár a Barbora Richterová Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár a Barbora Richterová (Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA - Kedysi bola akousi stálicou v spoločnosti Borisa Kollára bývalá modelka Andrea Heringhová. Práve ju brával na prestížny Ples v opere, kam teraz už vodí svoju dcéru Alexandru. Zato do Prahy sa na Česko-Slovenský ples v sobotu vybral v sprievode Barbory Richterovej, ktorá mu v roku 2011 porodila syna Artura.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Boris Kollár má 10 detí s 9 ženami. V jeho spoločnosti sa však na rôznych udalostiach ukazovala najmä Andrea Heringhová. Bola akousi favoritkou, veď iba ona jediná má s multioteckom dve deti, a práve ona mala tú česť sprevádzať ho viackrát aj na Ples v opere. Tiež sa objavovali na Bratislavskom bále. 

Boris Kollár a Andrea Heringhová na jednom z Plesov v opere
Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár a Andrea Heringhová na jednom z Plesov v opere

Pred pár rokmi sa však od seba akoby odstrihli. Boris začal častejšie brávať do spoločnosti matku svojho šiesteho dieťaťa Barboru Richterovú. Vzal ju napríklad na koncert Beyoncé a iné udalosti. Neskôr spolu zavítali aj na módne dni a napokon aj na galavečer Slovenka roka. 

Tú najprestížnejšiu udalosť – Ples v opere však v posledných rokoch poníma Boris otcovsky a spoločnosť mu tam robieva dcéra Saška. Zato ale na sobotný Česko-Slovenský ples v Prahe nevzal žiadne dievča z rodiny. Po jeho boku stála opäť Barbora.

Pôsobí to tak, že v posledných rokoch sa jej darí prepracovať sa k stále významnejším spoločenským udalostiam. Žeby to nová favoritka raz dotiahla aj na ten Ples v opere? 

Boris Kollár a Barbora Richterová na Česko-Slovenskom plese
Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár a Barbora Richterová na Česko-Slovenskom plese  (Zdroj: Vlado Anjel)

Galéria: Galéria z Česko-Slovenského plesu 2020 v Prahe

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu