Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Diana Mórová v kontroverznej Svini: V priebehu minúty som vedela, že do toho idem!

Diana Mórová Zobraziť galériu (4)
Diana Mórová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v kine na nábreží Dunaja konala dlhoočakávaná premiéra filmu Sviňa. Jendu z ústredných postáv stvárnila Diana Mórová, ktorá patrí medzi naše absolútne herecké špičky. Jej postava sa postarala o poriadny rozruch - plavovláska totiž stvárnila kontroverznú riaditeľku resocializačného centra....

Dejová linka Diany miestami veľmi nápadne pripomínala kauzu Čistého dňa. Rozhovor s herečkou sme však robili ešte pred samotným premietaním, a tak nás zaujalo, ako sa stotožnila s myšlienkou kontroverznej snímky. Ešte pred premiérou sa totiž otvorene hovorilo o tom, že Sviňa je inšpirovaná skutočnými udalosťami zasahujúcimi do politickej scény. 

Galéria: Fotogaléria z premiéry dlhoočakávaného filmu Sviňa
Diana Mórová v kontroverznej Svini: Behom minúty som vedela, že do toho idem!
„Už keď mi pán Biermann povedal, o čom to je, kto to napísal, čo to všetko obsahuje, tak som vedela v priebehu minúty, že určite do toho chcem ísť. A ešte keď mi povedal, koho budem hrať, teda akú postavu, tak sa mi to veľmi zapáčilo, a preto som vstúpila do tohto projektu,” povedala otvorene herečka, ktorá bola natoľko odvážna, že sa dokonca nechala nahovoriť aj na nahé scény. 

Diana hovorí, že stvárnenie tejto ženy bolo pre ňu ako herečku obrovskou výzvou. To, či aj jej dej filmu pripomína krutú realitu, však okomentovala veľmi opatrne. Ak vás zaujíma, čo si o celej veci myslí a aký má názor na aktuálne predvolebné dianie, pozrite si náš videorozhovor vyššie!

Viac o téme: Diana MórováSviňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu