Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Robo Roth (47) pol roka po samovražde manželky (†27): Tieto slová naozaj precítil

Robo Roth Zobraziť galériu (5)
Robo Roth (Zdroj: youtube.com/RiverStone)

BRATISLAVA - O pár dní uplynie pol roka od samovraždy talentovanej herečky Moniky Potokárovej. V marci si tak ich prvé výročie svadby pripomenul Robo Roth už len sám spomienkou na svoju mladú manželku. V týchto dňoch sa však objavil v istom videoklipe a odzneli tam slová, ktoré skutočne precítil...

V novembri 2019 zažil herec Robo Roth tragédiu. Ráno 25. novembra totiž našiel svoju manželku Moniku mŕtvu. Spáchala samovraždu. Stalo sa tak len 8 mesiacov po ich svadbe. 

Robo Roth (47) pol
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR)

Roth v týchto dňoch prekvapil účasťou vo videoklipe skupiny RiverStone. Košická kapela koncom apríla aj prostredníctvom článku na Hudba.sk vyzvala fanúšikov k spolupráci na videoklipe k singlu Málo. Krátke zábery ľudí tráviacich dni doma alebo v práci počas karanténneho obdobia a popritom si spievajúcich emotívnu rockovú pieseň spolu vytvorili sympatické video.

Herec sa v ňom mihne trikrát a v istom okamihu naozaj precítil slová, ktoré mu pri nakrúcaní zneli z pier. V časti, kde sa spieva Ten pocit mám rád byť k nebu blízko a na zemi stáť so zatvorenými očami a tvárou plnou emócií otváral ústa práve na verš Byť k nebu blízko. 

Robo Roth
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youtube.com/RiverStone)

Od smrti jeho manželky v pondelok uplynie presne pol roka. 

Viac o téme: Robo Roth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu