Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Andrea Verešová opäť provokuje: FOTO úplne nahá v piesku!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Andrea Verešová (39) patrí medzi krásky, ktorým odvaha nikdy nechýbala. Na svojom konte má už množstvo odvážnych záberov, pohľad na jej dokonalé krivky však neomrzí nikdy. Dámy sa môžu inšpirovať a páni slintať. Aj najnovšie sa bývalá kráľovná krásy pochválila poriadne pikantnou fotkou!

Andrea sa nedávno popýšila novou spoluprácou, súdiac podľa hashtagov ide o exotické Maldivy. Pri tejto príležitosti niekdajšia kráľovná krásky opäť rozvírila vody a na Instagrame zverejnila snímku, kde pózuje kompletne nahá. Jediné, čo jej telo zakrýva, je piesok. Do objektívu fotografa je napózovaná tak, aby jej prsia a rozkrok nebolo úplne vidno. K tomu stačí doplniť zvádzajúci kukuč a sen väčšiny mužov je na svete.

Mimochodom, tí Andreinu odvahu aj patrične ocenili. Pod spomínanou fotografiou sa to len tak hemží obdivujúcimi komentármi. „Krásne krivky,” „To je najkrajšie, čo som kedy videl. Veľmi pekné,” či „Wau, vyzeráte ako bohyňa, dokonalá foto,” predbiehajú sa páni v lichôtkach. Chuť si však musia nechať zájsť. Táto naša kráska je predsa len šťastne vydatá a s manželom Danielom majú dve spoločné ratolesti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Viac o téme: Andrea verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu