Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Verešová obeťou zlodejov: Ukradli jej výbavu za tisíce eur!

Andrea Verešová sa stala obeťou zlodejov. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová sa stala obeťou zlodejov. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Nepríjemný začiatok roka! Andrea Verešová (39) patrí k tým známym tváram, ktoré každú zimu zájdu na hory. Modelka je vášnivou lyžiarkou a k zimným športom majú blízko aj jej manžel a deti. Rodina sa však presne na Nový rok stala obeťou zlodejov. Dlhoprstí im ukradli lyžiarsku a snowboardovú výbavu, škoda sa tak pohybuje v tisícoch eur!

S nepríjemným zážitkom sa známa slovenská modelka podelila na sociálnej sieti Instagram. „Tak včera nás prekvapili zlodeji a ukradli nám obľúbené lyže a deťom snowboardy, takže nemajú na čom trénovať. Nikdy by som nič podobné neurobila, pretože verím, že všetko sa v živote vráti a karma je len jedna. Snáď sme niekomu pomohli...“ napísala Verešová a páchateľom venovala pár slov.

„Zlodejom želám, aby boli šťastní a snáď si na tých ukradnutých lyžiach neublížia a nič nezlomia. Aj napriek tomu, že nám naša zimná výbava bude chýbať, uvedomujem si, že sú aj horšie veci... A nenecháme sa od našej lásky k zimným športom a k lyžovaniu len tak odradiť,“ dodala Andrea. Jej deti majú budúci víkend preteky, a tak si budú musieť zvykať na nové snowboardy. 

Modelka si však uvedomuje, že zatiaľ čo oni si môžu hneď kúpiť nové lyže, nie každý má to šťastie: „Bohužiaľ, sú ľudia a rodiny, ktoré na zimnú výbavu musia dlho šetriť a je strašné, že ich niekto len tak okradne a kvôli tomu nemôžu ani ich deti športovať.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tak včera nás prekvapili zlodeji a ukradli nám obľúbené lyže od značky VIST, a deťom snowboardy, takže nemajú na čom trénovať...Nikdy by som nič podobné neurobila, pretože verím, že všetko sa v živote vráti a karma je len jedna. Snáď sme niekomu pomohli ...Zlodejom želám, aby boli šťastní a snad si na tých ukradnutých lyžiach neublížia a nič nezlomia. Aj napriek tomu, že nám naša zimná výbava bude chýbať, uvedomujem si, že sú aj horšie veci... a nenecháme sa od našej lásky k zimním športom a k lyžovaniu len tak odradiť. Deti majú budúci víkend závody , tak snáď si na nové snowboardy zvyknú. Bohužiaľ sú ľudia a rodiny, ktoré na zimnú výbavu musia dlho šetriť a je strašné, že ich niekto len tak okradne a kôli tomu, nemôžu ani ich deti športovať... A čo vy? Mali ste už niekedy zlú skúsenosť so zlodejmi? Dávate si odvtedy väčší pozor, alebo vás od niečoho odradili, dokonca znechutili ? #experience #slopestyle @filipmatusinsky_photography #winteroutfit #outdoorwear #vistski #skiwear @vist.italia

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu