Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Dcéra Borisa Kollára terčom žartíkov: Pre šaty z Plesu v opere!

Boris Kollár sa na červenom koberci objavil v spoločnosti dcéry Alexandry. Tá sa kvôli šatám stala terčom vtípkov. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár sa na červenom koberci objavil v spoločnosti dcéry Alexandry. Tá sa kvôli šatám stala terčom vtípkov. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Borisovi Kollárovi (54) robí v posledných rokoch na Plese v opere spoločnosť najstaršia dcéra Alexandra. Inak to nie je ani na aktuálnom 20. ročníku prestížnej spoločenskej udalosti. Na červenom koberci sa politik objavil v s spoločnosti krásnej blondínky... A tá hneď zaujala svojou výraznou róbou. Stala sa však pre ňu terčom žartíkov.


Príchody na Ples v opere 2020: Ďurica s novou frajerkou, Kollár s mladou kráskou a tehuľky Cibulková a Surovcová!


Červená čiapočka? Azda každému napadlo pri pohľade na dcéru Borisa Kollára, že sa nechala inšpirovať známou rozprávkovou postavičkou. Na červenom koberci sa totiž po boku svojho otca objavila v červenej róbe a na nej mala dlhý červený plášť s kapucňou. 

Alexandra Horňáková v róbe s červeným plášťom pôsobila ako Červená čiapočka.
Zobraziť galériu (5)
Alexandra Horňáková v róbe s červeným plášťom pôsobila ako Červená čiapočka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na prvý pohľad tak naozaj pôsobila, akoby išla svojej chorej starej mame zaniesť obed. Nie je žiadnym prekvapením, že sa toho okamžite chytil známy satirický portál, ktorý k záberu z červeného koberca urobil koláž a z mladej Alexandry si urobil srandu. 

Ona si však zo žartíku na svoju adresu ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, predviedla svoj nadhľad a fotku okomentovala. „Tak, tak... Minulý rok ako Popoluška, tento rok Karkulka. Nabudúci rok pôjdem za Shreka,“ napísala pobavená Horňáková. Tak, nechajme sa prekvapiť, či dodrží slovo a budúci rok dorazí v zelenej róbe! 

 

Viac o téme: Boris KollárAlexandra Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu