Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VEĽKÁ GALÉRIA príchodov na Ples v opere 2020: Ďurica s novou frajerkou, Kollár s mladou kráskou a tehuľky Cibulková a Surovcová!

Ples v opere 2020 Zobraziť galériu (8)
Ples v opere 2020 (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V sobotu večer historická budova Slovenského národného divadla opäť otvorila svoje brány, aby sa v nej mohol konať už 20. ročník dobročinného Plesu v opere, ktorý každoročne otvára slovenskú plesovú sezónu. Túto veľkolepú udalosť si opäť nenechalo ujsť množstvo známych osobností. No a my sme, samozrejme, boli pri tom!

Dôležité osoby verejného diania sa v divadle začali objavovať už pred siedmou hodinou večer. Ples totiž každoročne po ôsmej otvára úder gongu. No a inak to nemohlo byť ani počas jubilejného dvadsiateho ročníka.

VIDEO: Pozrite si zostrih z príchodov na Ples v opere 2020

Príchody na Ples v opere 2020: Ďurica s novou frajerkou, Kollár s mladou kráskou a tehuľky Cibuková a Surovcová!
Medzi prvými sa obajavil futbalista Ján Ďurica, ktorý je na plese debutant, jeho účasť však zatienili problémy vo vzťahu. Predpokladalo sa totiž, že po jeho boku bude stáť partnerka a matka jeho dcérky - Magdaléna Šebestová. Dvojica však nedávno potvrdila rozchod, a tak sa očakávalo, aká dáma bude jeho doprovodom. 

Prednedávnom sa na jeho Instagrame objavila fotka s bývalou účastníčkou Miss Slovensko, Dianou Kačurovou. A bola to práve ona, koho futbalista na ples pozval ako svoju spoločnosť. Príchod po červenom koberci si mladá kráska už na prvý pohľad náramne užívala a v bielej róbe sa usmievala na všetky strany. 

Futbalista Ján Ďurica s partnerkou Dianou Kačurovou.
Zobraziť galériu (8)
Futbalista Ján Ďurica s partnerkou Dianou Kačurovou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na tejto prestížnej udalosti už tradične nemohol chýbať Boris Kollár, ktorý opäť prišiel v spoločnosti svojej najstaršej dcéry Sašky. Verejnosť očakávala aj príchod trojlístka známych tehuliek zo slovenského šoubiznisu. Konkrétne Dominiku Cibulkovú, Ivanu Gáborík a Andreu Šprochovú, ktorej sa po zdrvujúcom potrate podarilo opäť otehotnieť. Všetky tieto dámy si tak ples tentokrát užili aj s rastúcim bruškom. 

Politik Boris Kollár s dcérou Alexandrou.
Zobraziť galériu (8)
Politik Boris Kollár s dcérou Alexandrou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Tehotná redaktorka Andrea Šprochová s manželom Štefanom.
Zobraziť galériu (8)
Tehotná redaktorka Andrea Šprochová s manželom Štefanom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako sa dalo predpokladať, Ivanna Gáboríková, ktorá sa so svojím manželom Mariánom zúčastnila veľkolepého večera prvýkrát, prišla ako svetová diva. Biele šaty s perlami a nádherná vizáž jej už teraz zaistili pozíciu jednej z najväčších favoritiek na titul kráľovnej plesu. Apropó, pozvanie prijal aj Gáboríkov známy kolega Marián Hossa, do spoločnosti vzal manželku Janku. 

Ivana Gáborík s manželom Mariánom.
Zobraziť galériu (8)
Ivana Gáborík s manželom Mariánom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

"Tenkrát poprvé" to tento rok bolo aj pre tenistku Dominiku Cibulkovú. Niekdajšia svetová štvorka prišla na dobročinný Ples v operec 2020 v spoločnosti svojho manžela Michala Navaru a pútala na seba všetku pozornosť od momentu, kedy vkročila na červený koberec. Samozrejme, známych osobností prišlo omnoho viac a ich príchody si môžete pozrieť v našej galérii. 

Dominika Cibulková s manželom Michalom.
Zobraziť galériu (8)
Dominika Cibulková s manželom Michalom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Všetky príchody známych tvárí nájdete v GALÉRII nižšie.

Galéria: Príchody známych tvárí na Ples v opere 2020

Viac o téme: Ples v opere 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu