Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známy Slovák len pár dní po prevalení rozchodu: FOTO s novou láskou... Zbalil kolegyňu svojej EX!

Ján Ďurica sa na sociálnej sieti už pýši fotkou so svojou novou láskou. Zobraziť galériu (5)
Ján Ďurica sa na sociálnej sieti už pýši fotkou so svojou novou láskou. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - O kríze medzi Miss Slovensko 2006 Magdalénou Šebestovou (36) a futbalistom Jánom Ďuricom (38) sa hovorilo už dlhšie. Nikto však nepochyboval o tom, že dvojica, ktorá má spolu dcérku Ninku, vzťah zachráni. Opak sa však stal pravdou a pred tromi týždňami kráska potvrdila rozchod. A dnes sa už športovec pýši novou láskou. Zbalil kolegyňu svojej ex!

Kríza sa v prípade Magdalény Šebestovej a Jána Ďuricu skloňovala už od mája minulého roka. Ani jeden z nich však nechcel tieto chýry potvrdiť. Až do decembra, kedy bývalá misska rovno potvrdila rozchod. „Už dlhšie netvoríme pár a snažíme sa byť len dobrými rodičmi našej dcérke,“ povedala Magdaléna. 


ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Kráska a futbalista šli od seba!


A len necelé 3 týždne po tom sa jej expartner na sociálnych sieťach pýši novou ženou po svojom boku. A všetko nasvedčuje tomu, že športovec zbalil ďalšiu finalistku súťaže krásy. Tentokrát však pre zmenu zalovil vo vodách Miss Universe SR. 

Reč je konkrétne o brunetke Diane Kačurovej, ktorá v roku 2013 súťažila v projekte Silvie Lakatošovej spolu so svojou sestrou. No zatiaľ čo o 2 roky staršia Lucia vtedy získala  titul 2. vicemiss, Ďuricova nová kráska odišla bez ocenenia. 

Srdiečko pri fotke s finalistkou Miss Universe SR 2013 Dianou Kačurovou hovorí za všetko. Ján Ďurica má zjavne novú lásku.
Zobraziť galériu (5)
Srdiečko pri fotke s finalistkou Miss Universe SR 2013 Dianou Kačurovou hovorí za všetko. Ján Ďurica má zjavne novú lásku.  (Zdroj: Instagram J.D.)

Viac o téme: Ján ĎuricaDiana Kačurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu