Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Barmošová potešila fanúšikov: Tajnostiam je koniec... Zverejnila prvé FOTO s frajerom!

Tajnostiam je koniec! Zobraziť galériu (4)
Tajnostiam je koniec! (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Koncom novembra minulého roka prasklo dlho utajované tajomstvo moderátorky Lucie Barmošovej (37). Nášmu fotografovi sa ju podarilo prichytiť v Tomášove, teda celkom na inej adrese, než je jej bydlisko. V tom čase sa nám podarilo zistiť aj to, komu dom, v ktorom nocovala, patrí. No a ako sa ukázalo, atraktívna jojkárka trávila čas u svojho "nového" priateľa.

Keď sme potom Luciu telefonicky kontaktovali, potvrdila nám, že už nie je sama. „Áno,” odpovedala stručne, keď sme sa informovali, či má po svojom boku nového partnera. Ako sa však ukázalo, úplne nový nebol. Na Ladislavovom profile na sociálnej sieti sme totiž našli spoločnú fotku s jeho jojkárskou láskou. A dátum pod záberom? 17. 1. 2019, čo znamená, že dvojica to spolu ťahala minimálne od začiatku minulého roku. 

Galéria: Lucia Barmošová
Na rozdiel od Ladislava však Lucia žiadne spoločné zábery nezverejňovala a k svoju milému sa už viac nijako nevyjadrila. Zdá sa ale, že tajnostiam je už koniec. Blondínka totiž nedávno taktiež zverejnila prvú spoločnú snímku. Síce len na Instastory, no prvýkrát vôbec svojim fanúšikom dala ona sama najavo, že niekoho má. 

Lucia Barmošová sa partnerom pochválila už aj na Instagrame.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Barmošová sa partnerom pochválila už aj na Instagrame.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Ladislav spoločnú fotografiu zverejnil ešte v januári 2019.
Zobraziť galériu (4)
Ladislav spoločnú fotografiu zverejnil ešte v januári 2019.  (Zdroj: Facebook L.C.)

Táto "prvá lastovička" vyletela rovno počas volieb. Televízna hviezda si v sobotu tiež bola splniť svoju občiansku povinnosti a spoločnosť jej pri tom evidentne nerobil nikto iný, ako jej partner. „Ideme voliť,” napísala stručne k fotografii spojených rúk a pridala aj emotikon srdiečka. No a ktovie. Možno z ruky už čoskoro bude aj väčšia časť tela a napokon sa spolu dvojica objaví nielen na Ladislavovom profile, ale aj na Luciinom a o nejaký čas sa spolu ukážu aj v spoločnosti...

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu