Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kmotríková po odchode z JOJ-ky: Po 2 mesiacoch návrat medzi kolegov!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (7)
Adriana Kmotríková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Všetkých svojím rozhodnutím dať zbohom televízii JOJ, v ktorej pracovala dlhé roky, poriadne šokovala. Divákov to prekvapilo a mnohým bolo ľúto, že odchádza. Adriana Kmotríková (49) si po vyše dvadsiatich rokoch povedala dosť a 5. januára si odkrútila posledné správy. Dva mesiace po rozlúčke sa však vrátila medzi kolegov!

Po vyše dvadsiatich rokoch dala Adriana Kmotríková zbohom televízii na bratislavskej Kolibe, čím poriadne šokovala všetkých divákov a jej priaznivcov. Pôvodne sa chcela rozlúčiť po svojom poslednom vysielaní cez obrazovky, no informácia, že končí, sa objavila už skôr. Adriana sa rozhodla s moderovaním skončiť, pretože chcela zmenu.

Galéria: Veľká FOTOgaléria z jojkárskej párty

„Skutočný dôvod môjho odchodu je taký, že po vyše 20 rokoch na televíznej obrazovke, aj keď som po celý ten čas túto svoju prácu milovala, túžim po zmene. Po ťažkých obdobiach, ktoré som prekonala, sa cítim byť zdravá, plná energie a radosti zo života, a preto som dospela k rozhodnutiu, že teraz je ten čas, keď sa môžem začať venovať niečomu novému. A teším sa na to,“ vyjadrila sa pred časom exjojkárka.

Vo štvrtok večer sa však po dvoch mesiacoch od svojho odchodu opäť vrátila medzi svojich kolegov. Nie, nejde znovu moderovať, avšak televízia JOJ si pripravila párty, aby bližšie predstavila svoj nový projekt Zlatá maska, ktorý sa na obrazovkách objaví už čoskoro. Medzi pozvanými hosťami tak bola aj Adriana Kmotríková, ktorá sa príjemne bavila, a to najmä v spoločnosti svojho moderátorského sparinga Jána Mečiara.

Adriana Kmotríková sa ukázala na jojkárskej párty.
Zobraziť galériu (7)
Adriana Kmotríková sa ukázala na jojkárskej párty.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Galéria: Adriana Kmotríková

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu