Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Reakcia syna Viki Rákovej na malého bračeka: To sa len tak nevidí!

Viki Ráková Zobraziť galériu (5)
Viki Ráková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Viki Ráková (38) sa začiatkom septembra tohto roku stala dvojnásobnou mamou. K synčekovi Bendegúzovi (4) pribudol braček Benjamín. Herečke a jej partnerovi Róbertovi sa veľmi páčia mená na B, a tak nie je náhoda, že obaja chlapci majú mená práve na toto písmeno. Hoci by sa mohlo zdať, že starší chlapček bude na mladšieho žiarliť, opak je pravdou a jeho reakcia na bračeka sa len tak často u malých detí nevidí...

Začiatkom septembra sa rodina Viki Rákovej, nezameniteľnej predstaviteľky Ildikó zo Susedov, rozrástla o ďalšieho člena. Dovtedy s partnerom Róbertom Lakatošom vychovávali syna Bendegúza, ktorý sa teraz dočkal bračeka. Aj druhý synček sympatickej brunetky má meno na písmeno B. Bol to zo strany šťastných rodičova zámer či skôr náhoda?

Dvojnásobná mama Viki Ráková: Mená oboch synov na B... Zámer či náhoda?!
„Nejakým zvláštnym spôsobom sme vyberali z béčka. Neviem prečo, ale nejak sa nám páčia tie mená na B. Bolo to aj o tom, že bude asi Barnabáš. Ťažko sa nám vyberalo to druhé meno, lebo sme nečakali, že to bude tiež chlapček. Sme si mysleli, že automaticky to bude dievčatko, tak nám dal zabrať, kým sme mu vybrali meno. Tak prvé bolo Benjamín, potom dlho sme vyberali všelijaké iné mená a potom nakoniec sme sa vrátili k tomu prvému menu,“ prezradila nám Viki s tým, že sú skutočne radi za výber mena Benjamín.

V mnohých rodinách však medzi súrodencami panuje rivalita či dokonca žiarlivosť. Keďže Bendegúz má už vyše štyri a pol roka, zaujímalo nás, ako chlapček reagoval na nového člena. „V deň, keď sa zobudil, v noci som rodila a muž mu povedal, že teda sa už narodil jeho braček, tak vykríkol, že to je najšťastnejší deň v mojom živote,“ hovorí s láskou v očiach brunetka o reakcii svojho staršieho syna.

Ten sa podľa jej slov na bračeka veľmi tešil a vidno, že ho má rád. Keď sa dá, mojká ho, pusinkuje a dokonca mu spieva. „Keď zaplače tak hneď ide za ním, chce ho utíšiť. Je to také dojímavé vidieť, že už taký malý chlapček sa o neho chce starať, ako ho chce utešovať a robiť mu radosť. Je to také pekné,“ rozplýva sa rodáčka z Rimavskej Soboty. Takáto reakcia sa najmä u malých chlapcov často nevidí.

Viki Ráková sa teší z dvoch synčekov - Bendegúza a Benjamína.
Zobraziť galériu (5)
Viki Ráková sa teší z dvoch synčekov - Bendegúza a Benjamína.  (Zdroj: Instagram V.R.)

Viac o téme: Viki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu